Джулия Робъртс сподели в навечерието на 55 –тия си рожден

...
Джулия Робъртс сподели в навечерието на 55 –тия си рожден
Коментари Харесай

Джулия Робъртс шокира, ето кой платил раждането й

Джулия Робъртс показа в навечерието на 55 –тия си рожден ден, че починалият Мартин Лутър Кинг-младши и брачната половинка му Корета Скот Кинг са платили болничната сметка за нейното раждане.

55-годишната актриса разкри, че двойката е направила този жест, защото родителите ѝ не са могли да си разрешат таксата, и споделя, че майка ѝ и татко ѝ са се сприятелили със фамилията на Кинг, до момента в който са живеели в Атланта и са ръководели театрално учебно заведение.

Тя описа това на Гейл Кинг в клип, показващ диалога ѝ с журналистката предишния месец, който в този момент е споделен онлайн от почитател: " Един ден Корета се обадила на майка ми и я попитала дали децата ѝ могат да се включат в театралната школа към учебното заведение, тъй като мъчно намирали място, което да одобри нейните деца. Майка ми сподели: " Разбира се, елате " и по този начин всички те просто станаха другари и ни помогнаха по-късно да излезем от усложнение ".

Известно е, че през 1965 година член на Ку-клукс-клан взривява кола пред една от пиесите на родителите на Джулия - Бети и Уолтър Робъртс, в отговор на това, че дъщерята на Кинг-младши - Йоланда, е включена в роля, в която се целува с бял артист.

Гейл приветства решението на родителите на Джулия като " извънредно ", тъй като по това време хората не са виждали " дребни чернокожи деца да взаимодействат с дребни бели деца в актьорско учебно заведение ".

Джулия отпразнува 55-ия си рожден ден на 28.10.22 година, като показа свое селфи в Instagram, на което отпива чаша кафе, заобиколена от розови и златни балони. Тя написа под фотографията: " Усещам любовта и магията на моя 55-и рожден ден! " =

Преводът е на БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР