Джулиана Гани скандализира мрежата със снимки, потвърждаващи, че вече има

...
Джулиана Гани скандализира мрежата със снимки, потвърждаващи, че вече има
Коментари Харесай

Дреме й: Бившият на Джулиана Гани отнема детето й!

Джулиана Гани скандализира мрежата със фотоси, потвърждаващи, че към този момент има нова обич в живота си. Това се случи по време на яростното дело, което води с някогашния си брачен партньор Илиян Найденов.

Пред съда той ще се бори за родителските права над общо им дете -  Давид, като главен коз ще бъдат точно голите фотоси на моделката и звукозапис на известия, в които тя в изблик на яд признава, ще даде детето в дом.

" Въздържам се от коментар по тематиката. До края на делото мисля да не приказва нищо ", споделя Найденов пред „ Галерия “.

 

В профила му изобилстват фотоси с малчугана.  Очевидно е, че Илиян се грижи напълно за Давид. Той продължава да работи на цялостни обороти във фитнес залата, която държи, като времето там споделя по мъжки със сина си.

В също време Джулиана е на отмора в Шри Ланка, като пред камерата театралничи само по монокини, а новият е награбил с две ръце задните й елементи. Миската очевидно се забавлявал от престоя си зад граница. Кадрите обаче предизвикаха много спорни мнения от страна на почитателите.

„ Сега към този момент може да си направиш ново дете “, „ Да не се върнеш отново с коремче “, Не  ти лиши доста време “, „ Това ли е новият ти? “,  гласят някои от тях в уеб пространството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР