Джулиана Гани най-после призна, че чака дете от гаджето си

...
Джулиана Гани най-после призна, че чака дете от гаджето си
Коментари Харесай

Джулиана Гани най-после призна: Бременна съм, но няма да има сватба №3

Джулиана Гани най-сетне призна, че чака дете от гаджето си – служителя на реда Теодор Гецов, с който са дружно от няма и година. Силиконовата миска разгласи радостната новина малко повече от месец след кръщенето на сина си Давид от фитнес инструктора Илиян Найденов, с който се разделиха с всеизвестен скандал в края на предходната година.
 

Към днешна дата някогашните съпрузи наподобява са заровили томахавката, откакто напролет се схванаха за родителските права на сина си. Оттогава са и разведени. Примирието, а и откакто при започване на годината се разбра за нов мъж на хоризонта, се отрази благотворно на Джулката, която се върна към нормални си темп – любовни моменти, пътешествия, тунинговане с най-новите разкрасителни способи, реклами на всевъзможни артикули в обществените мрежи. Предположенията по кое време отново ще се задоми не закъсняха. Сватба №3 обаче няма да има, разгласи силиконката, която преди Илиян имаше несполучлив сватбен опит с фитнес инструктора Станимир Ташев. И въпреки всичко с Теодор към този момент са семейство, както Джулката си поискала на Кръстовден, предходната година. Затова неслучайно тя разгласи, че чакат дете на 14 септември.

„ На Кръстовден небето се отваря и откровени стремежи се сбъдват. Миналата година дните към Кръстовден не бяха леки за мен, а измененията в живота ми занапред предстояха. Въпреки това не губех вяра и си пожелах огромно и щастливо семейство! След няколко месеца се срещнах с Теодор, който ме завоюва с изключителната си добрина, героизъм в специалността си, само че най-много с метода, по който се грижеше за детето ми ”, съобщи Джулката в инстаграм, където показа фотосесия като бременна с избраника си Теодор.

През есента на предходната година, както и загатна в поста си, тя към този момент бе пред разлъка с втория си брачен партньор Илиян Найденов. Говори се, че връзката им почнала, до момента в който силиконовата русокоска бе на стадий бракоразвод с първия си мъж Станимир. Така се получило, тъй като той се позабавил с няколко месеца с подписа за развода. В последна сметка това се случи през лятото на 2019 година С него Джулката се раздели, тъй като не работел и единствено тя била ангажирана с обезпечаване на бюджета им. И при тази раздяла имаше панаири, само че някак по-умерени. Макар че в светските среди се приказва, че моделката излязла от този брак и с дълг. След като се разбра пък, че е бременна, се разясняваше и вероятността, детето да носи семейството на някогашния й мъж. Причината - при раждането нямало да са минали нужните по закон дни от развода. Затова Джулката и Илиян, които към този момент били сгодени, ускорили женитбата, тъй че посрещнали като съпрузи раждането на сина си през януари, 2020г. Дали таман по тази причина са побързали да сключат брак, не е ясно. Двамата не са коментирали тематиката. Тези дни, когато Джулиана Гани призна, че е бременна от приятеля си Теодор, въпросът за втория й брак отново бе издигнат от почитатели. Тя яростно съобщи в стори в инстаграм: „ Няма да има женитба №3, а за какво се е стигнало до женитба №2, не е ваша работа! ”.

Бяха припомнени и свирепите обществени кавги около разтрогването на брак № 2. Те били предшествани от възходящи във времето яростни кавги, стана ясно от записите, които Илиян пусна в интернет. Към този ход той прибягна през ноември, предходната година откакто по-рано Джулката се включи от Кан в предаването „ Събуди се ” по Би Ти Ви и описа какъв брой е разочарована от мъжа си, тъй като го хванала в невярност. С това тя провокира публично състрадание и поддръжка. Само че те бързо се изпариха, откакто Илиян пусна записи, в които тя сипе закани за живота му, както и тази, че с цел да го нарани, ще прати сина им в дом. Джулиана изясни всичко това с реакция на засегната и гневна жена. Иначе напълно не мислела да извърши страшните закани. Включи и майка си в борбата. Родителката дефинира шурей си като измамник, апаш, изнудвач и сподели съдебномедицинско за нанесен побой над щерка й. Мотото му било: Помогни ми, помогни ми. Ако не ми помогнела, следвал скандал и след това – пердах. „ Дъщеря ми е лишена от всичко, поради него и детето. Почивка, хотели са от нейните реклами, които той употребява. Тя върви със остарял телефон, а за него има нов телефон плюс преносим компютър. Обра й всичко, тя ходеше без нищо в себе си. Взе й дори ключовете от личния й дом. Взе й последните пари ”, разгласи майката на Джулиана.

През пролетта последва нов поврат. Красавицата подписа съглашение с Илиян за родителските права, с цел да избегне дълга, опустошителна правосъдна борба по въпроса. „ Така Давид ще има персонални връзки и време и с двамата си родители. Надявам се, че няма да има напрежение и синът ми ще пораства като крепко и щастливо дете. Поставям него над всички свои стремежи. Правя компромис с майчинския си инстинкт в името на бъдещето на сина ни. Вслушах се и в думите на юриста ми, който счита, че даже и най-лошата конвенция е по-добра и от най-хубавото правосъдно решение. По този метод резервирам и естествени връзки с Илиян, като отсега нататък двамата дружно ще взимаме всички значими решения за бъдещето на Давид ”, изясни Джулката.

Оттогава насам наподобява, че тя и някогашният й мъж в действителност се схващат и споделят грижите за Давид. Гани прекарва време с него, води го по почивки, като новият й обичан – Теодор, ги съпровожда. Илиян наподобява няма срещу и в действителност е загърбил враждата с някогашната си жена. Той пази в загадка персоналния си живот към този момент, като не издава дали има друга жена до себе си. Споделя единствено информация за бизнеса си и щастливи моменти със сина си. Джулката, от своя страна, постоянно е държала почитателите си в обществената мрежа покрай себе си и ги осведомява навреме за всичко значимо – от хранителни режими и разкрасителни процедури, които опитва, почивки, занимателни моменти със сина си и новия си обичан до втора бременност.

„ Ще бъдем четирима при започване на идната година. Бременността ми протича доста леко, не съм серпантина да пътувам, тъй като се усещам чудесно. До този миг съм качила 1 кг и 800 грама и внезапно започнах да хапвам доста пъпеш. Още мислим разновидности за имена, тъй като се отхвърлих да се споделя Джулиана, в случай че е момиче, и Теодор, в случай че е момче ”, показа Джулката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР