Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал,

...
Джулиана Гани и съпругът ѝ Илиян спретнаха истински мини сериал,
Коментари Харесай

Нови записи със скандалите между Джулиана Гани и Илиян-Този път той ги публикува-Същинска сапунка

Джулиана Гани и брачният партньор ѝ Илиян спретнаха същински мини сериал, който цяла България следи със спотаен мирис. Вчера Мис Силикон направи послание към своите фенове в обществените мрежи, твърдейки ги, че в никакъв случай не се е отказвала от дребния Давид, който обича ужасно доста.

Припомняме, че преди няколко дни Илиян пусна запис, в който Джулката го заплашва, че ще изпрати сина им в пансион, единствено и единствено детето да не бъде с татко си. Сега обаче Гани твърди, че когато човек е сърдит, може да изрече всичко, само че в това време акцентира, сърцето на една майка постоянно е обвързвано с това на нейната рожба.

Отново обвинявайки колегата си, с който са в развой на бракоразвод, тя посочи, че той отказал да извърши молбата ѝ. Освен това тя акцентира, че към този момент е била в прокуратурата, където е пуснала сигнал, че от 18 дни насам не ѝ дават момчето, само че и там не е срещнала подпомагане по случая. „ Малшанс е, че детето остана при него “ – споделя още тя.

Вече по традиция отговорът от Илиян не закъсня и той пусна нова порция записи със брачната половинка си.  „ Качвам това видео с голямо отвращение! За следващ път мълчанието ми по тематиката не беше оценено.

Не разбирам за какво Джулиана държи да публикуваме всичко и да се обясняваме в мрежата, само че ето и моето право на отговор по отношение на днешните и изказвания! Искам да ви кажа, че нямам желание да обявявам нищо, в случай че това не се случва за да се защитя. Така е и през днешния ден! Нямам желание да кача личното си дете в ничия кола, а още по-малко с човек, твърдящ 3 седмици по-рано, че злополуката е орис и не му пука дали е допустимо да се случи “, написа Илиян.

„ Също по този начин не считам, че държанието (чуйте записа от 3 ноември) на Джулиана дава отговор на естественото за една майка! Моля ви, предайте и (защото съм блокиран навсякъде), че за мен е неприятно и не желая да се обясняваме в обществените мрежи. Обяснете и, че в никакъв случай не потеглих да я атакувам и да обявявам каквото и да било първи! Не желая и да го върша!

Още по-малко ми се желае да навлизаме в доказателства, които показват и дават информация за огромен брой трети лица. Дано Джулиана реши, че вземането на решение за нашето дете е по-важно от това дали е имало хейт и какъв тъкмо е интереса на потребителите. Дано след 3 дни (когато чакам още веднъж да стихне драмата) да не реши, че имаме потребност от нова доза внимание “, добавя Илиян.

Ииян пусна два нови записа, които можете да чуете тук. В първия диалог той се пробва да успокои брачната половинка си, с цел да не стане злополука, до момента в който детето им е в колата. Във втория Джулиана се хвали с какви млади мъже се вижда и какъв брой красиви имало по света, допълвайки, че за нея няма проблем да прави каквото и да е пред детето, тъй като то е малко и не схваща.

„ Нали споделяше, че либидото ми е спаднало. Откакто се разделих с теб ми е скочило двойно “, хвали се тя. Тази заран пък Гани пусна в Instagram история за маймуните и лъвовете, с която цели да покаже, че романтиката във връзката ѝ е липсвала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР