Джулиана Гани хвърли бомбата веднъж, като каза на сцената на

...
Джулиана Гани хвърли бомбата веднъж, като каза на сцената на
Коментари Харесай

В седмия месец, а е качила едва 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

Джулиана Гани хвърли бомбата един път, като сподели на сцената на " Маскираният артист ", че е бременна и то в седмия месец. Моделът хвърли бомбата и повторно, като стана ясно, че е качила едвам 3 кг. по време на бременността си. 

Джулката все още е 55 кг., като включително влизат и внушителните ѝ силиконови гърди. Именно те евентуално ще пострадат, в случай че моделът реши да кърми. " Има риск да ми увисне бюстът ", разяснява тя в изявление пред в. " Уикенд ".

Гани изясни за какво е оповестила бременността си едвам в седмия месец. Причината за това е, че не е желала хората да я заглеждат и да ѝ пипат корема.

Иначе Джулиана продължава да тренира всеки ден, като съблюдава и хранителен режим. 

Джулката и Илиан за момента отхвърлят да споделят какъв ще е полът на бебето, като имат намерение да го обяват при започване на деветия месец.

Моделката има намерение да ражда по натурален метод, в случай че лекарите не ѝ предлагат друго. " Важно ми е да съм в добра форма освен по време на бременността, само че и след нея ", разяснява тя и е безапелационна, че ще продължи с провокативните фотоси след раждането.

Джулиана Гани разяснява и присъединяване си в уеб сериала " Салонът ". " Приех предизвикването да бъда актриса и споделят, че съм се справила сносно ", споделя тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР