Джулиана Гани е наела трима адвокати, които ще защитават интересите

...
Джулиана Гани е наела трима адвокати, които ще защитават интересите
Коментари Харесай

Трима адвокати ще бранят интересите на Джулиана Гани по време на развода

 Джулиана Гани е наела трима юристи, които ще пазят ползите й по време на развода с някогашния й сътрудник Илиян Найденов, заяви самата тя пред " Телеграф ".

Основното искане на една от най-известните " Мис Силикон " е да завоюва попечителството над детето им. " Към момента аз съм в Пловдив, Давид - в Монтана ", показа Гани, която не е виждала сина си след разразилия се към този момент и публичноскандал. В момента дребният е при татко си и баба си в Монтана, където Джулиана изрично отхвърля да отиде.

До конфликта пред Темида се стигна след разразилия се скандал и обвиняванията в невярност, ориентирани към Найденов. В обществените мрежи Гани показа шокиращи чатове, от които излиза наяве, че Найденов кани други дами в фамилното им гнездо, до момента в който тя работи зад граница.

На собствен ред, той също я упрекна в куп грехове и пусна скандални аудиозаписи.

Основната битка ще е за детето, стана ясно от изказванията и на двамата участници в " фамилните войни ". Силоконовата инфлуенсърка неколкократно съобщи, че ще направи каквото е належащо, с цел да отгледа и възпита сина си. Заради импортираните документи за бракоразвод и идните диспути тя ще прекрати интервютата за избран интервал от време, с цел да не пречи на правосъдния развой.

Освен за детето, някогашната звездна двойка ще води война и за жилището, в което живееха. По-рано Джулиана показа, че ще упорства Илиян да се изнесе, с цел да има къде да живеят тя и Давид. Двамата имат и закупен апартамент на зелено, който към момента не е подготвен. Съдбата му обаче остава неразбираема.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР