Джулиана Гани е една от най-популярните светски личности в България.

...
Джулиана Гани е една от най-популярните светски личности в България.
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Коронавирусът провали сватбата ми! Не мисля за второ дете, едва се оправям с първото

Джулиана Гани е една от най-популярните всемирски персони в България. Печели купата " Мис Силикон " за 2013 година. Участва в редица формати - " Маскираният артист ", " ВИП брат " и други. Специално за читателите на " България Днес " Джулиана разкри къде е почивала след края на карантината и какво е объркал коронавирусът в живота й.

- Джулиана, бяхте възнамерявали женитба. Има ли към този момент нещо по-официално?
- С тази карантина надали ще има. Имахме проекти да се оженим в Индия през тази година, само че няма да стане. Дано да е идната. Но се колебая. Коронавирусът ни провали проектите за сватбата.

- Редовно публикувате ваши фотоси, на които се виждат големите ви гърди. Илиян не ви ли ревнува?
- Не е посочил да го прави. А и няма за какво. Това съм си аз. Когато си смъква блузата или с каквото съм облечена, изпод са ми гърдите. Аз не вървя по цици на всички места. Не манифестирам с гърдите си.

- Наскоро още веднъж се впуснахте в едно от обичаните си неща - пътешествията. Посетихте Турция, какъв брой време изкарахте?
- Бяхме осем дни в Бодрум с половинката ми Илиян. В хотела, в който бяхме отседнали, ни вършиха доста процедури. Заредихме се. Засякохме се с Преслава. Едната вечер излязохме с нея и половинката й. Изкарахме си доста добре четиримата. Илиян още веднъж ме изненада с доста безценен подарък - купи ми гривна, златна, с кристали. Изръси се много, с цел да ме направи щастлива.

- На какви процедури се подложихте?
- Вливаха ми витамини и минерали. Оказа се, че имунната ми система е доста слаба. На Илиян му споделиха, че в организма му има доста стрес. И на двамата ни вършиха озонотерапия. Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с О2, по-късно я връщат в тялото. Подложихме се и на други лечения, за които даже не бяхме чували. Правиха ни проби във вода, според в какъв цвят се оцвети, ти споделят къде имаш проблем. На Илиян му излезе, че не всичко му е наред с черния дроб. Ходих и на йога. Оказа се, че това не е за мен. Там се изисква успокоение, а аз не съм такава. На десетата минута към този момент ми идваше да си потегли.

- Как ви се отрази времето без сина ви Давид?
- Той до последно си мислеше, че ще идва с нас. Заблуди се момчето (смее се). Имахме концепция да го вземем с нас, само че сметнахме, че с дете ще сме доста ангажирани. А искахме да си починем, да обиколим, да пробваме нови неща.

- На кого поверихте грижите за дребния?
- Остана при баба си и дядо си. Много е слушал. Вече съвсем върви, прави много смели крачки. До края на годината би трябвало да проходи изцяло. Вече му възнамерявам рождения ден, който е на Нова година. Готвя огромно празненство.

- Когато бяхте бременна, качихте няколко кг. Премахнахте ли ги след прочистването в Турция?
- С детето въобще не ми е елементарно. Не подгъвам крайник, изключително откакто стартира да върви. Станах 51 кг. Старая се да се върна във върховата си форма.

- Не планирате ли второ с Илиян?
- О, не, не. Засега не мислим за второ. Едвам се оправяме с първото. Заети сме. Илиян има доста работа в последно време. Развива нов бранд. И в този момент с Давид ни е мъчно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР