Джулиана Гани бързо-бързо отпадна от Маскираният певец – едва на

...
Джулиана Гани бързо-бързо отпадна от Маскираният певец – едва на
Коментари Харесай

Джулиана Гани се чуди как ще кърми с огромните си бомби, не иска мъжът й да гледа раждането

Джулиана Гани бързо-бързо отпадна от „ Маскираният артист ” – едвам на втория епизод. И въпреки всичко хубавицата няма аргументи да е недоволна от присъединяване си в шоуто, най-малкото тъй като от неговата сцена получи опция да заяви на цяла България, че е бременна. Ефектната Мис Силикон е сложна в седмия месец, а зачеването още не й проличава.

„ Уикенд ” се срещна с едрогърдата пловдивчанка малко откакто тя смъкна от себе си маската и костюма на Коконата. Пред репортерския ни микрофон Джулиана направи къс коментар на представянето си в праймтайм предаването на Нова, а след това ни описа в детайли за майчинството си.

- Джулиана, разочарована ли сте от присъединяване си в „ Маскираният артист ”? Много рано напуснахте шоуто...
- Много съм удовлетворена от предаването. Забавно и забавно е, нещо ново е и друго. Хората съумяха да ме видят и като певица, а това че отпаднах рано, въобще не ми е проблем. Самата аз чаках да бъда една от първите разпознати, защото има доста неща, които ме отличават. Гласът ми е характерен, „ с ”-то също, съвсем 180 сантиметра съм, краката ми са доста дълги... Сигурна съм, че доста хора са сетили, че аз съм Коконата, виждайки я на екрана.

- За какво ще похарчите хонорара от шоуто?
- Все още не знам. Може с Илиян да отидем да пазарим за бебето.

- Върви мълва, че сте го закъсали за пари с мъжа ви…
- Не мисля, че изглеждаме по този начин. И двамата с Илиян се обличаме добре, храним се главно по заведения за хранене... Преди няколко седмици пък се прибрахме от Мексико. Смятате ли, че едни закъсали финансово хора могат да живеят по този метод? От друга страна по-добре да даваме тип, че сме зле с парите, в сравнение с да бием тъпана като някои, че сме милионери. Нали от Национална агенция за приходите са погнали всичко живо (смее се)...

- Под наем ли живеете в София?
- Имаме си лично жилище с Илиян, което към момента изплащаме. Финансите ни са работа на Илиян. Той постоянно споделя, че моите пари са си мои, а неговите са фамилен бюджет. Негов непосредствен другар е строител и му изплати 70% от жилището преди близо година. Останалата част от сумата е на спогодба, а и към този момент не е останало доста за предоставяне. Дори нямаме подписан договор с въпросния строител – толкоз близки са двамата с мъжа ми.

- Като изключим присъединяване ви в „ Маскираният артист ”, какви са професионалните ви задължения в последно време? 
- Участвах във фризьорския сериал „ Салонът ”, който се излъчва по VBOX7. Приех предизвикването да бъда актриса и споделят, че съм се справила сносно. Възможно е даже да фотографирам и втори сезон. Имам и непрекъснато участия, както и задължения, свързани с Нова телевизия. В най-скоро време ще стане ясно в което предаване съм. Що се касае до бизнеса, сега лансираме нова линия биопродукти, занимаваме се с етикетите и визията й. Илиян към този момент е написал и огромна част от втората си книга, отдадена на мен. През пролетта на 2020 година ще я издадем. Изцяло на здравно равнище е, доста професионална.

- От сцената на „ Маскираният артист ” хвърлихте бомбата, че сте бременна в 7-ия месец. Защо толкоз дълго пазехте в загадка зачеването си?
- Дни преди да направя изказването от сцената на „ Маскираният артист ”, влязох в 7-ия месец. Защо не споделих за бебето по-рано ли? Не желаех хората да ме тормозят, да ме стопират по улиците, да ме оглеждат и да пипат корема ми. То и към момента не ми проличава, че следва да ставам майка. Карам лека бременност, популярност на Бога. Спазвам хранителен режим, упражняваме всеки ден, а когато можем, вървим на походи в планината. Засега съм качила единствено 3 кг. Имаше вид да разглася, че очаквам бебе чак в 9-ия месец, само че пък щеше да е малко късно тогава. Не желая да си върша пиар с рожбата си, както доста други български звезди. Не бях суеверна, само че тези дни вървях на черква и си взех червен конец.

- Син или щерка ще имате?
- Не желая да споделям към този момент. Ще опазим в тайната до началото на 9-ия месец. Така взехме решение с Илиян.

- Нормално или със секцио ще раждате?
- Ако всичко е наред и лекарят ми разреши, ще родя по естествения метод. Предпочитам по този начин, чувала съм, че възобновяване е доста по-бързо. Важно ми е да съм в добра форма освен по време на бременността, само че и след нея.

- Илиян ще участва ли на раждането?
- Не, мисли да си спести тази панорама. Иска да резервира либидото си към мен. А и аз не държа да ме вижда по този начин.

- Ще вършиме ли женитба?
- Да, сигурно, само че не през 2019-а. Събитията при нас стартират да стават малко вкупом – зачеване, оповестяване, пътувания, излъчвания... Вече започваме да бъгваме... От известно време създаваме нов огромен бизнес и желаеме да изпитаме страстта от всичко, което ни се случва. Не ни се ще да стават на конвейер нещата. Ще отложим с най-малко година сватбата. Сигурна съм, че ще е страхотна, а за това си би трябвало организация. В момента сме затрупани с други неща.

- Илиян не се ли тормози, че съгласно Семейния кодекс 300 дни след развода бебето се води на някогашния брачен партньор, в случай че майката не е сключила брак?
- По закон някогашният ми брачен партньор има право да предяви искания. С ДНК тест обаче незабавно ще се откри кой е същинският татко. Сигурна съм, че Станимир не би ни основал каквито и да е неприятности в това отношение. Каквото и да стане, на всички ни е ясно кой е бащата. Даже и да има бюрократични пречки, бързо ще разгадаем тази обстановка.

- Ще наемете ли детегледачка?
- Илиян се майтапи, че като родя, ще си седна у дома и даже няма да излизам до магазина, ще съм стопанка (смее се). Както постоянно сме били дружно във всичко, по този начин и след появяването на бебето ще се поддържаме и ще продължим да се развиваме дружно. Най-вероятно ще намерим кой да ни оказва помощ, тъй като и двамата сме работохолици и желаеме да грабим от живота, да живеем на цялостни обороти.

- След като станете майка, ще продължите ли с провокативните фотоси?
- Да, доста ясно. Модел съм и фотосите са работата ми, имиджът ми. Още най-малко 10 години считам да практикувам специалността си.

- А планирате ли някакви пластични интервенции?
- Докато съм бременна, няма по какъв начин да си върша. Дори не мога да отида на антицелулитен масаж, на лазер, на солариум... През декември би трябвало да се роди бебето, а през януари мога да подхваща, какво ми пристигна на акъла. Тогава ще му мисля.

- Излезе ваша фотография с текст към нея, че сте криела ужасяващ целулит...
- Това са цялостни спекулации. Тези дни с Илиян направихме клипче, в което съм в цялостен растеж. От него се вижда добре по какъв начин наподобявам. В момента съм 56 кг, а като забременях бях 52. За жал има доста злобни хора...

- Ще кърмите ли или ще храните бебето с хумана?
- С този голям силикон ще е доста мъчно, само че не и невероятно да кърмя. Има риск да ми увисне бюстът. Ако това се случи, ще би трябвало да си направя още една интервенция. Ще забележим по какъв начин тъкмо ще се случат нещата. Може би ще кърмя единствено първоначално поради коластрата, която е доста значима за бебето.

- Името ви беше забъркано в делото против Дани Обувката, който е апетитен за главатар на сводници и сутеньори. Давала ли сте показания като очевидец?
- Свидетел съм по делото и съм била в това качество в съда, тъй като съм взела участие в конкурс, само че не на Дани Обувката, а на различен човек, който организираше „ Мис София ”. Темида извика за показания и други девойки, имали нещо общо с мероприятието. Аз отидох съпроводена от моя юрист Мариян Марков. Защо да не се явя? Нямам какво да укривам. Делото се отсрочва повече от година – поради изчезнали очевидци или правосъден заседател. Ако още веднъж ме призоват, отново ще отида. Участвах преди 8 години на „ Мис София ”, от там потегли кариерата ми. Но в никакъв случай не съм била продажница!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР