Джули Гудиър е известна като обичаща забавлението бивша сапунена звезда,

...
Джули Гудиър е известна като обичаща забавлението бивша сапунена звезда,
Коментари Харесай

Тревожният признак за промяна на Джули Гудиър, който подтикна към „сърцераздирателна“ диагноза деменция

Джули Гудиър е известна като обичаща заниманието някогашна сапунена звезда, само че изтощителното й положение трагично пое връх.

Най-известна с ролята си на Bet Lynch в продължение на 25 години в Coronation Street, 81-годишната жена беше диагностицирана с деменция предходната година, оставяйки нея и брачна половинка й Скот Бранд, дружно с сътрудниците й от Кори, опустошени. Двойката е изправена пред мъчно бъдеще, защото някогашната барманка на Роувърс получава здравна помощ.

Обявявайки тъжната вест, Скот, за който Джули е женен от 16 години, сподели: „ Скъпата ми жена и аз трябваше да се примирим с тази сърцераздирателна диагноза “, преди да добави, че няма вяра за поврат в тежката обстановка и че заболяването й ще се утежнява последователно.

55-годишният Скот се почувства задължен да приказва намерено, защото Джулия постоянно се обръща към почитатели, което може да я обърка. Докато благотворителните организации за деменция похвалиха брачна половинка за повишение на осведомеността за опустошителното въздейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР