Джуди Мъри изрази допълнителна увереност относно завръщането на сина й

...
Джуди Мъри изрази допълнителна увереност относно завръщането на сина й
Коментари Харесай

Майката на Мъри е оптимист за 2020-а

Джуди Мъри изрази спомагателна убеденост по отношение на завръщането на сина й Анди към най-хубавите в тениса, откакто някогашният номер 1 навлиза в четвъртата си седмица в шампионати от ATP веригата.

Майката на шотландеца, която е в Линц за конкуренцията при дамите, показа, че 32-годишният й наследник върви по график за идващия сезон. „ Изглежда сносно. Но към момента сме първоначално “, сподели някогашният капитан на Англия за Фед Къп пред Агенция Франс Прес.

Трикратният първенец в шампионатите от Шлема Мъри, който се завърна в тура след интервенция за промяна на тазобедрената става през януари, игра три поредни седмици в Азия. В тях той доближи четвъртфиналите в Пекин и втори кръг в Джухай и Шанхай. Именно в Шанхай той отстъпи на Фабио Фонини след здрава трисетова борба, като в края на дуела си замени гневни реплики с италианеца.

Джуди съобщи, че синът й „ се усъвършенства с всеки минал мач “

. „ Да не забравяме, че той стартира да играе още веднъж на сингъл едвам през август (отпадания в първи кръг в Синсинати и Уинстън-Сейлъм). Всичко зависи в по-голямата си част от това да изградиш добра физическа форма и да се възстановяваш добре, в случай че искаш да си в подготвеност за идващия си мач. Единственият метод да се тестваш е като играеш на корта. Анди оцеля в много дълги мачове в последните няколко седмици. Неговата цел е да бъде подготвен за старта на 2020. Той се намира на едно положително място сега, движи се по-добре по корта и е по-бърз в реакциите си “, означи Джуди Мъри.

Тя удостовери, че Анди, който е на път да се изкачи до топ 250 в света от понеделник, е към този момент в Антверп, където възнамерява да играе идната седмица. Съпругата му Ким пък скоро ще го подари с трето дете.

Относно всяка една смяна в проекта, Джуди показа:

„ В момента той е там, би трябвало да изчакаме и да забележим “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР