Джуди Халваджиян разкри една от вероятните причини, заради които Васил

...
Джуди Халваджиян разкри една от вероятните причини, заради които Васил
Коментари Харесай

Зуека напуснал България заради свалено предаване

Джуди Халваджиян разкри една от евентуалните аргументи, поради които Васил Василев-Зуека, жена му Ани Вичева и синът им Стефан напуснаха България. Актьорът и тв водещ е бил мощно отчаян от обстоятелството, че нито една от огромните малките екрани не желае да върне на екран „ Господари на ефира “.      

" Зуека постоянно е бил от екипа ни - просто сега е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази страна. Разочарованието му потегли още преди три години, когато стопираха и не възобновиха контракта на „ Господари на ефира “. Това е истината ", споделя Джуди пред Блиц. Според него Зуека мъчно е понесъл обстоятелството, че единственото предаване, което се бори за правдивост и дава вяра на хората, е отвяно от самозабравили се политици с голяма власт над медиите.

„ Надявам се, че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази страна някои неща би трябвало да се трансформират, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е отчаян! Ние го разбираме, тъй като знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, тъй като той желае едно по-добро бъдеще за детето си и, несъмнено, в нашата страна не го вижда – с тези псевдо политици  това няма по какъв начин да стане. Ако забележим „ Господарите “ да се връщат в ефир, това значи, че нещо е почнало да се трансформира “, твърди Джуди.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР