Джоузеф Паркър може да спечели реванш срещу Антъни Джошуа, дори

...
Джоузеф Паркър може да спечели реванш срещу Антъни Джошуа, дори
Коментари Харесай

Възможен ли е реванш между Джошуа и Паркър?

Джоузеф Паркър може да завоюва реванш против Антъни Джошуа, даже в случай че загуби мачът в Кардиф.

Договорът сред двамата ясно споделя, че реванш ще има единствено в случай, че Паркър завоюва, което значи, че Антъни Джошуа ще получи опция да завоюва назад шампионските си колани. Паркър ще получи 55% при сходно стичане на събитията.

Промоутърът на Джошуа – Еди Хърн разгласи, че Паркър има късмет за реванш даже при проваляне, в случай че се показа добре в мача против Джошуа.

„ Може би това ще бъде задоволително, с цел да получи Паркър опция за реванш “, разяснява Хрън.

„ Ако това е страхотна битка, хората ще желаят да го видят още веднъж ", добави промоутърът на Джошуа.

„ Реваншът ще се случи, в случай че Джошуа бъде надвит, само че ще кажа и това: в случай че Паркър бъде надвит, не би трябвало да изключваме опцията от реванш. Ако създадат страховит мач, всички ще желаят да ги гледат още веднъж. Имаме късмет подобаващ реванш с Паркър да бъде по-привлекателен, в сравнение с да се опитваме да водим договаряния с Дионтей Уайлдър “, продължи той.

„ Най-голямото съревнование беше сред Али-Фрейзър, които се биха три пъти и най-хубавата беше третата борба – „ Трилърът в Манила “. Мисля, че тежката категория има потребност от такива съперничества. Ако Джошуа и Паркър се боксират в действителност добре, за какво да не го създадат още веднъж? "

Еди Хърн допуска, че Паркър ще издържи до шестия рунд, след което ще бъде изпратен в нокаут от Антъни Джошуа.

"Първо си мислех, че мачът ще продължи доста дълго, само че в този момент трансформирах мнението си. Мисля, че двамата ще стигнат до шестия рунд. До там ще устоят силите на Паркър. Виждам един извънредно стимулиран и решен Джошуа, който наподобява ужасно “, сподели още Еди Хърн.

На кантара: Джошуа с съвсем 3 кг. по-тежък

Джошуа против Паркър: 15 експертни отзиви

Боксовата галавечер стартира от 22:30 часа българско време, само че към този момент няма публична информация по кое време Джошуа и Паркър ще излязат на кръга, само че това няма да се случи по-късно от 00:30 часа, а може би и даже по-рано.

Срещата ще бъде излъчена непосредствено по DIEMA SPORT, както и на интернет платформите PLAY.GONG.BG и PLAY.DIEMAXTRA.BG от 22:30 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР