Джосеп Гуардиола е един от най-успешните треньори, но от 12

...
Джосеп Гуардиола е един от най-успешните треньори, но от 12
Коментари Харесай

Шамани отмениха проклятието върху Гуардиола в ШЛ

Джосеп Гуардиола е един от най-успешните треньори, само че от 12 години насам не съумява да завоюва Шампионската лига. Той има два трофея от шампионата с Барселона - 2009 и 2011 година, само че по-късно непрекъснато се проваля с Байерн (Мюнхен) и Манчестър Сити. Само шансът ли стопира Пеп от това още веднъж да вдигне ушатата купа над главата си?

Преди пет години един футболен сътрудник съобщи, че повода е друга: Гуардиола е бил анатемосан от африкански шаман!

Руският управител Димитри Селюк разкри, че върху испанският експерт тегне магия, съгласно която той повече не съумява да победи в ШЛ. Това било наказване, поръчано поради неприятно отношение на Пеп към някогашния състезател на Сити и Барселона Яя Туре, който е от Кот д’Ивоар.

Според Селюк обаче заклинанието към този момент е анулирано от шамани и Сити има късмет да успее още в този момент.

“Искам да се извиня - съобщи сътрудникът пред “Мирър ”. - Мисля, че е време тази озлобеност да завърши. Знам още, че самият Яя усеща същото и желае единствено триумф на Манчестър Сити. ”

“Убеден съм, че британският тим има опция да победи още този сезон. Но даже и да не стане това в този момент, то ще бъде реалност до три години ”, сподели още импресариото.

Между Манчестър Сити и Яя Туре има още един сходен чудноват скандал, откакто един път футболистът се разсърди, че от клуба са не запомнили да му честитят рождения ден.

“Сещате ли са по какъв начин преди време подлагах на критика Сити, че не взеха торта на Яя за празника му. Е, през сегашния месец е моят рожден ден и моят подарък към клуба е анулация на магията. Даже се надявам отборът още този сезон да стигне до требъл ”, приключи Селюк.
 Голямото дупе на Азар поражда дисбаланс, проучва Туре Яя Голямото дупе на Азар поражда дисбаланс, проучва Туре Яя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР