Джорджия Мелони, която се очертава като фаворит за премиер в

...
Джорджия Мелони, която се очертава като фаворит за премиер в
Коментари Харесай

Ако Киев загуби, печели не Русия, а Китай

Джорджия Мелони, която се обрисува като любимец за министър председател в бъдещото италианско държавно управление, формирано от две партии, в миналото близки до Москва, предизвести за риска, на който са изложени западните страни от съветската инвазия в Украйна. Тя назова войната " връх на айсберга " в битката за въздействие.
" Ако Украйна падне и Западът загуби, огромният победител няма да бъде Русия на Владимир Путин, а Китай на Си Дзинпин ", съобщи Мелони, водач на националистическата партия " Братя италианци ".
" Тези, които са най-слабите на Запад, рискуват да се окажат под китайско въздействие. Така че би трябвало да водим тази борба ", сподели тя по време на бизнесфорум.
След рухването на необятната коалиция на Марио Драги, Италия е изправена пред предварителни парламентарни избори. Очаква се на тях да се случи > най-силният завой към крайнодясно ръководство > в Западна Европа от десетилетия.
Мелони управлява най-голямата партия в дясноцентристкия съюз, дружно с партията " Лига " на Матео Салвини и " Форца Италия " на Силвио Берлускони, която върви към безапелационна победа на изборите в Италия на 25 септември. Така тя ще бъде първата жена министър-председател.
" Лига " и " Форца Италия " имаха тесни връзки с Русия преди нахлуването на Москва в Украйна на 24 февруари.
Партията на Мелони е основана през 2012 година, само че се корени в други, по-стари постфашистки придвижвания, в това число в Италианското обществено придвижване, учредено през 1946 година от поддръжници на екзекутирания деспот Бенито Мусолини.
Мелони удостовери неведнъж > западната линия във връзка с Украйна  > " Войната в Украйна е върхът на айсберга на спор, ориентиран към смяна на международния ред ", споделя тя. 
На същата конференция Матео Салвини съобщи, че Европейски Съюз би трябвало да пази страни като Италия, които страдат от страничните стопански резултати на глобите против Русия. " Нека продължим с наказването на агресора, само че дано защитим нашия бизнес и нашите служащи ", уточни той.
Последните социологически изследвания демонстрират, че Мелони ще завоюва изборите с над 22% поддръжка, като се планува доста непосредствен резултат на Демократическата партия на Енрико Лета. Прогнозите сочат, че Мелони може да ръководи, в случай че се съюзи с групировката " Пет звезди " и други дребни леви и центристки партии. Лета обаче е казвал, че не би се съюзил с " Пет звезди ". style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР