Джорджия Холт, майката на певицата Шер, почина на 96 години,

...
Джорджия Холт, майката на певицата Шер, почина на 96 години,
Коментари Харесай

Тежката новина за Шер

Джорджия Холт, майката на певицата Шер, умря на 96 години, съгласно туит, оповестен от Шер малко след среднощ в неделя.

" Мама я няма ", написа суперзвездата. Публикацията ѝ беше последвана от многочислени мнения на почитатели и известни другари на Шер, в това число някогашния държавен секретар Хилъри Клинтън.



Шер не даде спомагателна информация за времето или повода за гибелта. Нейният представител Лиз Розенберг удостовери новината пред Вашингтон поуст. Смъртта й идва три месеца откакто Шер написа в Туитър, че майка й е била приета в болница с пневмония и е била " болна понякога ".

Шер постоянно употребява голям брой емотикони в своите туитове, с цел да каже по какъв начин се усеща, и доста звезди направиха същото, като показаха съчувствието си, в това число Дон Лемън от СиЕнЕн, артистът Сет Грийн и водещият Анди Коен.



Шер, която е на 76 години, от дълго време приказва за своето удивление и почитание към майка си и близостта, която споделят. Феновете на Шер с неспокойствие чакаха постоянните актуализации от певицата за здравето, дейностите на майка й и споделения комизъм и мъдрост. Шер постоянно разкриваше свои мемоари, свързани с майка ѝ и приятелите на майка й, които са били " толкоз красиви " през нейното детство.

" Когато влизаха в стаята, всичко спираше. Тя се обличаше толкоз елегантно. Базирахме костюмите в " Русалки " на нейни фотоси от 50-те години ", сподели Шер за майка си в изявление за сп. Пийпъл през 2013 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР