Джорджина Родригес призна, че иска брак, но това не зависи

...
Джорджина Родригес призна, че иска брак, но това не зависи
Коментари Харесай

Джорджина Родригес: "Искам брак, но не зависи от мен"

Джорджина Родригес призна, че желае брак, само че това не зависи от нея. Красивата половинка до футболната звезда Кристиано Роналдо показа, че е подготвена за брак, само че Кристиано още не ѝ е предложил.

Припомняме, че двамата са дружно от 5 години, а хубавицата описа, че доста желае да се сгоди за футболиста. За всичко това стана ясно от филмов откъс на документалния сериал на Netflix за футболната половинка - " I Am Georgina ". В лентата ще забележим непоказвани моменти от персоналния живот на касавицата и Кристиано.

Виж още: Конкуренция, злоба и завист: Звездите, които не могат да се понасят 

Евентуален годеж евентуално ще има в някакъв миг, а Джорджина отговори непосредствено на питането: " Това не зависи от мен... Иска ми се! ". Все още няма публична дата за излизането на кино лентата, само че моделката към този момент споделя тийзъри.

Роналдо и Родригес се срещнали, до момента в който тя работила в магазин на " Гучи " в Мадрид, Испания. 27-годишната брюнетка описа, че запознанството ѝ с Кристиано трансформирало всичко за нея. " Аз съм на 27 години и животът ми се промени преди 5 години. Денят, в който срещнах Кристиано, беше летен четвъртък, до момента в който излизам от магазина, а хубав мъж, висок съвсем 2 метра, влизаше ", разяснява тя във видеото.

Виж още: Биляниш и новият ѝ другар покориха Рила! Ето за какво певицата крие кой е той

Изображение: https://www.instagram.com/georginagio/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР