Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще си поделят първата редица

...
Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще си поделят първата редица
Коментари Харесай

Ще работят ли Ръсел и Хамилтън заедно в Бразилия?

Джордж Ръсел и Люис Хамилтън ще си поделят първата редица на стартовата решетка в конкуренцията за Гран При на Сао Пауло по-късно през днешния ден. Въпросът преди старта на „ Интерлагос “ е дали двамата ще работят дружно, с цел да донесе първата победа за Мерцедес от победи на Хамилтън в Саудитска Арабия предишния декември.
 Мерцедес с съвършен късмет да прекъсне сухата си серия във Формула 1 Мерцедес с съвършен късмет да прекъсне сухата си серия във Формула 1
„ Определено сме разчувствани за на следващия ден. С Люис ще сме дружно на първата редица, което ни дава няколко благоприятни условия със тактиката. Мисля, че ще би трябвало да работим дружно и да изпробваме нещо друго с един от нас, с цел да се спечелим успеха за тима на следващия ден “, сподели Ръсел след успеха си във вчерашния спринт.

„ В Мексико и двамата бяхме с идентична тактика и в последна сметка това ни коства и на двамата. Не знаем коя ще е вярната тактика на следващия ден. Ще се състезаваме почтено между тях и най-вероятно ще разделим тактиката, с цел да покрием всички благоприятни условия. Надявам се един от нас да завоюва на следващия ден. Мисля, че и двамата осъзнаваме, че с оглед последните надпревари ще би трябвало да поемем в разнообразни направления “, съобщи още британецът.
 Един или два стопа в Бразилия през днешния ден? Един или два стопа в Бразилия през днешния ден?
„ Ние ще работим дружно като тим. Това е за тим. Трябва да запишем този резултат за тима. Мисля, че ще е доста особено “, пък бе коментарът на Хамилтън.

Надпреварата за Гран При на Сао Пауло, предпоследен старт за сезон 2022 във Формула 1, стартира в 20:00 часа българско време и ще може да бъде следена онлайн със Sportal.bg .

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР