Джордж Р. Р. Мартин, авторът на фентъзи сагата Песен за

...
Джордж Р. Р. Мартин, авторът на фентъзи сагата Песен за
Коментари Харесай

Две нови книги от света на "Игра на тронове" ще излязат през 2018 г... може би

Джордж Р. Р. Мартин, създателят на фентъзи сагата " Песен за огън и лед " в основата на сериала " Игра на тронове " загатна за не едно, а две продължения на поредицата си, които да излязат през 2018 година, съобщи " Ройтерс ".

Първото - " Ветровете на зимата " - се чака от 2011 година, а развиването на сериала към този момент изпревари известната от книгите история. В обява на своя блог grrm.livejournal.com през уикенда Мартин за следващ път погъделичка любознанието на изморените си от очакване почитатели. " Все още работя по нея, предстоят ми месеци работа (колко? добър въпрос), все по този начин имам положителни и неприятни дни и единствено това ще ви кажа ", съобщи писателят.

Писателят опроверга слуховете, че не е почнал да работи по книгата, както и друга доктрина - че я е приключил от дълго време, само че преднамерено не я разгласява. И двете са еднообразно погрешни и еднообразно глупави, написа той.

За сметка на това Мартин разгласи, че плануваната му книга за историята кралете от вкъщи Таргариен на име " Огън и кръв " ще се трансформира в двутомник, като първата част ще излезе в края на 2018 година или началото на 2019 година

" Коя от двете ще бъде първа - " Ветровете на зимата " или " Огън и кръв ", е мъчно да се каже към този миг. Но в действителност мисля, че през 2018 година ще имате нова книга за Вестерос, а кой знае, може би две... Човек може си помечтае... ", написа Мартин.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР