Джордж и Амал Клуни дариха 100 000 долара на сдружение

...
Джордж и Амал Клуни дариха 100 000 долара на сдружение
Коментари Харесай

Джордж и Амал Клуни дариха $100 000 на деца мигранти

Джордж и Амал Клуни подариха 100 000 $ на съдружие за отбрана на децата мигранти, отделено от родителите си посредством политиката на администрацията на Тръмп. Докато гневът се подвига против политиката на администрацията на Тръмп за обособяване на децата от родители мигранти, които незаконно прекосяват границата с Мексико, Джордж и Амал Клуни направиха подаяние на асоциация за отбрана на засегнатите деца.

Асоциацията Младежки център за права на децата на имигрантите съобщи в изказване, че е получила "щедра поддръжка " от 100 000 $ от Клуни и тяхната Фондация за правдивост.

"Ще пристигна време, когато децата ще ни питат: правилно ли е, че нашата страна в действителност е лишила бебетата от своите родители и ги е поставяла в центрове за задържане? И когато отговорим "да ", те ще ни питат какво сме създали. Какво казахме, каква позиция взехме. Не можем да променим политиката на това държавно управление, само че можем да помогнем за отбрана на жертвите му ", сподели най-бляскавата двойка в Холивуд.

Амал и Джордж Клуни, които през последните месеци направиха и други дарения - в поддръжка на акцията за надзор на оръжията и битката против екстремизма след манифестациите на извънредно десните демонстрации в Шарлотсвил през август 2017 година, са част от възходящия брой известни персони, осъждащи тази политика на разделяне на децата, съобщи БГНЕС.

Във вторник вечерта Брус Спрингстийн прекъсна известното шоу на Бродуей, с цел да осъди раздялите. "В момента виждаме неща на границата на Съединени американски щати, които са толкоз безчовечен и антиамерикански, че това е досадно ", сподели той.

"Чухме основните държавни чиновници да хулят, като се базират на Бога. Чухме и нацията да споделя, че е морално предпазена да нападна деца. Нека Бог да избави душите ни ", добави той, като се базира на бележките на министъра на правораздаването Джеф Сесионс, който цитира Библията.

Певецът Джон Леджънд и брачната половинка му също оповестиха предходната седмица, че подаряват 288 000 $ на Съюза за цивилен свободи (ACLU), мощната застъпническа организация, с цел да привлекат вниманието към "семействата, раздрани от нечовечната политиката на администриране на Тръмп.

Сблъсквайки се с все по-голямото отвращение, Доналд Тръмп подписа декрет, с който се поставя завършек на практиката на делене на фамилии на мигранти, които са пресекли нелегално границата с Мексико.

Източник: actualno.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР