Джони Деп официално се присъедини към Instagram и вече има

...
Джони Деп официално се присъедини към Instagram и вече има
Коментари Харесай

Джони Деп се присъедини към Instagram

Джони Деп публично се причисли към Instagram и към този момент има над 2,7 млн. почитатели. 56-годишният артист изясни, че е решил, че в този момент е точният миг да влезе в обществената мрежа.
На първата си фотография той е седнал на скамейка, а пред него има маса със свещи. Текстът към нея гласи: " Здравейте всички... фотографирам нещо за вас... дайте ми минутка ".
След това той разгласява 8-минутно видео, в което благодари на почитателите си за поддръжката им по време нас някогашната му жена Амбърд Хърд. Актьорът също по този начин приказва за пандемията от ковид.

View this post on Instagram
Hello everyone... filming something for you now... gimme a minute

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Apr 16, 2020 at 7:12am PDT

" До момента не бях изпитвал потребност да се причисля към обществената мрежа. Но в този момент е времето да стартираме разговор ", безапелационен е Ден.
" Хората са заболели и не получават грижа, разболяват се и се борят да дишат. Хората умират с плашещо високи темпове... И знам, че може би усещаме, че и двете ни ръце са вързани зад тила, и до известна степен е по този начин, само че мозъците ни са свободни и сърцата ни не са оковани ", сподели американската звезда.
Деп прикани почитателите си да се " грижат един за различен " по време на тази пандемия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР