Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив,

...
Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив,
Коментари Харесай

Джони Деп излезе на пазар за антики в Лондон с хеликоптер

Джони Деп купи три китари, ваза с череп и статив, с цел да подреди новия си дом в Лондон, по време на изненадващо посещаване в антикварен център в Линкълншър, Англия, предават медиите на Острова.

59-годишният холивудски артист, прочут с функциите си в " Карибски пирати " и " Фантастични животни ", дойде в антикварния център " Хемсуел " с хеликоптер и беше отведен на частна обиколка. 58-годишният притежател Робърт Милър показа, че е дочул кино звездата да приказва за починалия музикант Джеф Бек, до момента в който тествал разнообразни китари по време на визитата си. Бек, който умря на 78-годишна възраст през януари, издаде предходната година албум с Деп, озаглавен " 18 ", като двамата изнесоха дружно редица концерти.

" Той си купи доста странни предмети - стол за бюро, три китари, комплекти за изобразяване, стативи, няколко картини, плакати, просто цялостен набор от неща за украса за имението си ", сподели Милър. " Избрал е ваза с череп на нея, няколко китари - явно са били най-хубави другари с Джеф Бек, той седна и изсвири няколко части на една от китарите, мисля, че в действителност единствено поради положителните остарели времена, а по-късно реши да купи три от инструментите ", описа притежателят.

Той разкри, че са му споделили авансово, че специфичен посетител ще дойде в 16,30 ч. в петък, само че е трябвало да скрие самоличността му, тъй като носителят на премия " Златен глобус " просто " желал да се отпусне и да се разноски, без да бъде притесняван от необятната аудитория ". Собственикът добави:

 
Снимка: Getty Images
 

" Подготвихме му освежителни питиета и той можеше да се разхожда несмущаван в близост. Беше ужасно, тъй като беше един естествен човек, доста спокоен и съумя да прекара времето си в разглеждане на нещата и свирене на китарите, на които искаше да свири. Чувстваше се като вкъщи си ".

Веригата антикварни центрове " Хемсуел " са най-големите магазини от този жанр в Европа и работят с киностудиата " Paramount ", в които са снимани доста известни филми, в това число франчайзите за Супермен, Хари Потър и Джеймс Бонд. Г-н Милър показа, че Деп е бил доведен от човек от студиата " Paramount ", с цел да подреди къщата, която е купил в Лондон, и е бил " изумен " от частната обиколка. Той повдигна още завесата:

" Джони ми описа, че прекарва доста време в хотели и тук-там, където не може да излезе, тъй като просто е изцяло обсаден от необятната аудитория. Беше претрупан, сподели, че е можел да остане тук цяла нощ, само че е трябвало да се върне поради часовете на полетите до Лондон. Той несъмнено ще се върне ".

 

 

След като запазил визитата в загадка, Милър разкри, че личният състав е бил " много сюрпризиран, когато Джони Деп влезнал през входната врата ". След това той добави: " Актьорът се разбираше със чиновниците доста добре, попитахме го дали ще си направи групова фотография с личния състав и той се съгласи ". " Беше доста разговорлив човек, много безшумно говореше, само че беше ужасно разговорлив, доста другарски надъхан и приказлив. Не беше това, което чаках. Чувстваше се в действителност удобно в средата, в която се намираше, разглеждайки предмети отпреди неговата ера, и мисля, че това в действителност му хареса ", заключи Милър.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР