Джони Деп е човек, известен с невероятния си актьорски талант,

...
Джони Деп е човек, известен с невероятния си актьорски талант,
Коментари Харесай

Изход няма само от ковчега, така че не хленчете - ДЖОНИ ДЕП

Джони Деп е човек, прочут с невероятния си актьорски гений, положителния асортимент на филмите, в които взе участие, с постоянно ексцентричното си държание, с забавната си музикантска кариера на китарист, с извънредно положителния си усет за дами и просветеност, рядко срещана в Холивуд!

Ако сте сложени пред алтернативата „ ДА “ или „ НЕ “, дано постоянно бъде „ ДА “! Направете го! Целунете, прегърнете, догонете, срещнете се, кажете. Нищо няма да се случи, в случай че не опитате.

Хората плачат не тъй като са слаби, а тъй като са мощни прекомерно дълго време.

Ако обичаш двама души по едно и също време, избери втория. Ако си обичал задоволително първия, няма да се влюбиш във втория.

Любимата ми книга е „ Пътят на живота ни “ на Уилям Сароян. Тя стартира с думите: „ Живей и не причинявай никому зло, както не позволявай и на теб да ти бъде причинявано. “

Можеш да си затвориш очите за нещата, които не искаш да виждаш, само че не можеш да си затвориш сърцето за нещата, които не искаш да чувстваш…

Има хора, които в никакъв случай не преставаш да обичаш, просто тъй като това, което ви свързва, е по-силно от това, което ви разделя.

Когато видя някой, който просто преследва фантазията си и съумява единствено с това, което обича да прави, без да предизвиква щета на никого, мисля, че това е прелестно.

Оставайте уединено с мислите си – това е релативно рисково, само че потребно занятие.

Не се опасявайте от враговете, а от приятелите си. Предават ви приятелите, враговете ви – не!

Аз съм непочтен и постоянно може да вярваш на непочтен човек, че е непочтен. Честно казано, честните са тези, при които би трябвало да внимаваш.

Аз съм човек с своите си странности. Мисля, че всеки от нас е вманиачен по собствен личен метод.

Опитвам се да бъда в положение на непрекъснато комплициране единствено поради изражението, което то оставя на лицето ми.

Дали съм романтик? Гледал съм „ Брулени хълмове “ 10 пъти. Романтик съм.

Казано почтено, да си противен е по-приятно от това да си хубав, тъй като се резервира за по-дълго и липсва напрежението от това, че би трябвало да запазиш хубостта си.

На кого ще сте нужни, в случай че нямате нищо друго, с изключение на красива осанка!?

Много харесвах хората в Русия – те са открити, откровени и малко луди – като мен самия.

Изход няма единствено от ковчега, тъй че не хленчете!

Не желая да доближавам досега, в който ще се усещам задоволен. Мислям, че в случай че стигна до там, с мен ще бъде свършено.

Ти не си това, което правиш. Ти си това, което е изборът ти. Ти си този, в който самичък се превръщаш.

Никога не съм се осмелявал да бленувам, че ще стигна толкоз надалеч и ще се задържа толкоз дълго. Мисля, че зародишът на ниското ми самочувствие е кошмарното ми детство. Училището беше безусловно изтезание. Често се местехме. Сменил съм 35 къщи до 15-ата си година. Чувствах се като новобранец. Винаги бях странникът – новото момче, детето, което никой не познава и с което в никакъв случай няма време да се сприятели.

Първите пари, които завоювах, бяха от отпечатване на тениски. После продавах ръкавици. За малко бях монтьор, а известно време обслужвах и градската канализация. Правил съм доста неприятни неща в живота си.

Моето тяло е моят дневник. А моите татуировки – персоналната ми история.

Може би от време на време хората си мислят, че не съм с всичкия си разум.

Правя неща, които са истина за мен. Единственото нещо, с което имам проблем е да ми бъде подложен етикет.

Не се считам за част от оня хайлайф, който се занимава единствено със съществени неща. Но доста желая филмите, в които вземам участие, да споделят нещо на света, с изключение на да пълнят касите.

Ако ме чуете да споделям нещо като „ Аз съм сериозен артист! “, апелирам ви, ударете ме по главата.

Предполагам, че съм притеглен от тези отвън темп функции, тъй като животът ми е малко необикновен.

В функциите, които играя постоянно има парченце от мен самия. Трябва да има. Ако липсва, значи това не е актьорска игра, а просто една неистина.

Мразя да се виждам на екрана. Просто не мога да го понеса.

Франция и цяла Европа имат страхотна просвета и невероятна история. Най-важното нещо обаче е, че хората там знаят по какъв начин да живеят! В Америка са не запомнили всичко за това. Опасявам се, че Американската просвета е злополучие.

Мъжът коства тъкмо толкоз, колкото коства неговата дума!

Имах големия шанс да съм другар с Елизабет Тейлър. Беше чест и наслаждение да седнал съм с нея, а тя да пуши хашиш и да се кара като матрос. Тя постоянно беше възхитителна.

Мисля, че всички са психари.

Единствените същества, които са способни на чиста и безкористна обич са децата и кучетата.

Нека вятърът постоянно бъде зад тила ти, слънцето постоянно да свети върху лицето ти, а ветровете на ориста да те водят в танца ти със звездите.

Хората споделят, че върша странни избори, само че те не са странни за мен. Моята болест е, че аз съм удивен от човешкото държание, от какво се крие под повърхността, от световете вътре в хората.

Просто продължи да се движиш напред и да не ти пука за това какво мислят другите. Прави това, което би трябвало да направиш, за себе си.

Всички имаме някакви отклонения. Никой не е съвършен. Всички сме някак странни. Всеки един от нас.

Не желая да стигам досега, в който ще се усещам незадоволен. Стигна ли до там с мен е свършено.

Това, което в действителност обичам да върша, е да рисувам очите на хората. Защото желая да открия тяхната страст, да видя това, което е оттатък погледа.

Всичко, което съм правил до 27 май 1999 година беше тип заблуда, съществуваща без да живее. Дъщеря ми, раждането на щерка ми ми даде живот.

Няма такова нещо на света, поради което бих върнал и година от своята младост.

Хората постоянно ми споделят: „ Странен човек си ти, Джони. Приличаш на клошар, само че постоянно си подреден и миришеш хубаво. “

Не знам по какъв начин да се отпусна. Моят мозък просто не схваща по какъв начин да го направи. Ако не съм ангажиран в главата ми нахлуват страшни мисли и ставам чудноват.

Аз съм свенлив, параноик, използвайте каквато дума желаете. Мразя славата и известността. Правя всичко допустимо да ги избегна.

Никога не съм флиртувал с тълпите.

Моето определение за независимост – елементарност и анонимност. Някой ден ще си ги върна, сигурен съм.

Най-лошият затвор в света е дом, в който няма мир. Бъдете деликатни в кого се влюбвате и за кого се дамите!

Аз съм демодиран. Искам да бъда възрастен мъж с бирено коремче, който стои на верандата си и се взира в езерото.

Животът е много добър и за какво да не бъде? Аз съм корсар въпреки всичко.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР