Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща

...
Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща
Коментари Харесай

Джони Деп бе октрит в безсъзнание преди концерта си в Будапеща

Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща и незабавно бе приет в болница, това заяви локалното издание Blikk.

 

60-годишният артист дойде в Будапеща с музикалната си група Hollywood Vampires за концерт, който е част от европейското им турне.

 

Преди плануваното осъществяване Деп пропуснал саундчека заради неразположеност и екпът му незабавно отменил концерта. Причината за хоспитализацията не се оповестява.

 

„ Чухме, че доктор е бил извикан при него, с цел да дефинира дали му се е случило нещо по-сериозно от злоупотребата с алкохол или противозаконни субстанции “, сподели един от членовете на екипа му. Уточнява се, че това не е първият път, в който артистът не можел да излезе на сцената заради неприятно здраве.

Джони Деп триумфално се завърна във филмовата промишленост едвам тази година след гръмък правосъден развой с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. В Кан се състоя премиерата на първия му филм през последните години Jeanne Dubarry, който бе посрещнат със 7-минутни аплодисменти. Актьорът се занимава интензивно и с музикалната си кариера. Деп неотдавна разяснява " анулацията " си на фона на полемиката.

 

" Чувствам ли се анулиран в този момент? Не, въобще не. Не усещам никаква " анулация ", тъй като не мисля за Холивуд. Нямам потребност от Холивуд повече ", сподели той.

 

България също беше част от турнето на Hollywood Vampires. Концертът им се състоя на 12 юни в зала Арена София.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР