Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща

...
Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща
Коментари Харесай

Джони Деп бе октрит в безсъзнание преди концерта си в Будапеща

Джони Деп бе открит в безсъзнание в хотел в Будапеща и незабавно бе приет в болница, това заяви локалното издание Blikk.

60-годишният артист дойде в Будапеща с музикалната си група Hollywood Vampires за концерт, който е част от европейското им турне.

Преди плануваното осъществяване Деп пропуснал саундчека заради неразположеност и екпът му незабавно отменил концерта. Причината за хоспитализацията не се оповестява.

" Чухме, че доктор е бил извикан при него, с цел да дефинира дали му се е случило нещо по-сериозно от злоупотребата с алкохол или противозаконни субстанции ", сподели един от членовете на екипа му. Уточнява се, че това не е първият път, в който артистът не можел да излезе на сцената заради неприятно здраве.

Джони Деп триумфално се завърна във филмовата промишленост едвам тази година след гръмък правосъден развой с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. В Кан се състоя премиерата на първия му филм през последните години Jeanne Dubarry, който бе посрещнат със 7-минутни аплодисменти. Актьорът се занимава интензивно и с музикалната си кариера. Деп неотдавна разяснява " анулацията " си на фона на полемиката.

" Чувствам ли се анулиран в този момент? Не, въобще не. Не усещам никаква " анулация ", тъй като не мисля за Холивуд. Нямам потребност от Холивуд повече ", сподели той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР