Джонатан Голдщайн и Хана Марчинович, и двамата запалени авиатори, летяли

...
Джонатан Голдщайн и Хана Марчинович, и двамата запалени авиатори, летяли
Коментари Харесай

Трагедия. Всички Ги Обичаха. Цялото Семейство С Бебето Загинаха В Адска Катастрофа

Джонатан Голдщайн и Хана Марчинович, и двамата запалени летци, летяли с щерка си Саска от Швейцария до Италия, покрай италианската граница, когато самолетът им се разрушил в прохода Симплон.

Говорител на фамилията сподели: " Всички сме опустошени от новината за гибелта на Джонатан, Хана и Саска. Много ги обичахме всички. Те бяха толкоз щастливи дружно и ще ни липсват извънредно. Бихме помолили медиите да почитат интимността на фамилията в този извънредно сложен миг ", предават от " Асошиейтед Прес ".

Джонатан Голдщайн е прочут композитор, чиято компания " Goldstein Music Group " продуцира и основава музика за филми, телевизия, реклами и спектакъл.

Хана Марчинович е изтъкната саксофонистка, работила като солистка с Лондонския симфоничен оркестър (LSO) и Лондонската Филхармония. Тя е изнасяла концерти в най-престижни концертни зали във Англия, в това число в " Роял Албърт Хол " и " Кадоган хол ".

Според локалните медии двойката изхвърчала със аероплан Piper PA-28 в събота сутринта от Лондон, след което кацнала в Троа, Франция, преди да направи още една спирка в Лозана, Швейцария, където останала да пренощува.

Властите обявиха, че са отпътували за Перуджа, Италия, в 9 часа сутринта в неделя, само че аварирали по пътя. Федералният орган по авиационната сигурност стартира следствие на аргументите за злополуката.

Турист, разхождащ се в региона на Симплонския проход със фамилията си, споделя пред медиите, че е видял ужасяващата панорама, по какъв начин самолетът избухнал в пламъци и по какъв начин двама души, тичали към останките в обезверен опит да оказват помощ. Но даже не съумели да се приближат до тях, поради пламъците и дима.

Джонатан Голдщайн, който основава музикалната група " Голдщайн " през 2008 година, стартира кариерата си като музикален шеф и композитор за Кралската Шекспирова компания и Кралския народен спектакъл.

Автор е на част от музиката за " Нос боязън " на Мартин Скорсезе, паметният трилър от 1991 година с присъединяване на Робърт Де Ниро. През 2007 година е номиниран за премия " Айвър Новело " за композицията му към " Primo ", драма на BBC с присъединяване на Антъни Шер.

Компанията на Джонатан Голдщайн " Goldstein Music Group " печели няколко награди за рекламна музика за Gilette, Volvo и Heineken, HBO, телевизионни реклами на NSPCC, както и голям брой креативен награди.

Г-жа Голдщайн, която се изявява под името Хана Марчинович е свирила на саксофон и с концертния оркестър на Би Би Си. " Музиката, която ме поразява, е музика, която в действителност ме движи ", споделя Хана на приемането на стипендия за образование в Кралската музикална академия.

" Като музиканти ние се влияем от доста и разнообразни стилове, на аз персонално намирам, че съм най-трогната от простотата на една красива мелодия ", споделя още тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР