Джобът SCSIFlash-Fast може да свърши работа на ентусиасти, както и

...
Джобът SCSIFlash-Fast може да свърши работа на ентусиасти, както и
Коментари Харесай

Ново устройство свързва модерен SSD към SCSI


„ Джобът ” SCSIFlash-Fast може да свърши работа на запалянковци, както и за някои индустриални приложения (снимка: Solid State Disks Ltd.)

Ако към момента ползвате интерфейса SCSI по някаква причина, едно ново устройство ще ви разреши да свържете към него актуален SSD диск – на мястото на окончателно стар HDD , да вземем за пример. Наред с тово продуктът на компанията Solid State Disks Ltd (SSDL) поддържа CF карти и има Ethernet порт.

SCSI интерфейсът не е нещо, което елементарният консуматор ще срещне в цифровата си среда, в случай че не употребява доста остарял компютър.  Интерфейсът обаче е жив и за него излизат нови артикули на пазара. Компанията Solid State Disks Ltd (SSDL) даже пусна устройство, наречено SCSIFlash-Fast, което ще ви разреши да свържете всеки съвременен диск към SCSI.
още по темата
Всъщност това от време на време се назовава „ джоб ” за диск. В случая приказваме за 3,5-инчовия форм-фактор. SCSIFlash-Fast има две модификации с разнообразни видове SCIS конектори: 68-пинов и 80-пинов. В устройството могат да се конфигурират единствено M.2 SSD или CF карти.

Скоростта за транспорт на данни и в двата случая е лимитирана до 80 MB/s. Като алтернатива производителят предлага и личен Ethernet порт. Цената не е оповестена на уеб страницата на компанията.

SSDL споделя, че с изключение на за запалянковците, които по една или друга причина употребяват по-стари компютри с подобен интерфейс и SCSI твърди дискове, новият артикул може да бъде необходим в редица промишлености, включително галактическата, отбранителната, здравната, телекомуникационната и други, където към момента се употребяват системи, създадени преди десетилетия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР