2024 година е кармична, а изборите са в вибрацията на

...
2024 година е кармична, а изборите са в вибрацията на
Коментари Харесай

Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войната в Украйна

" 2024 година е кармична, а изборите са в вибрацията на цифрата 5. Като съберем числата, излиза 4, което е кръстово число. Ако сред 4 политически сили не стане консенсу,с би трябвало да повторим изборите ", разяснява идните избори пред Plovdiv24.bg нумерологът, астролог и херолог Михаил Ковачев.Те ще се състоят на 9 юни 2024 и ще бъдат две в едно.

" Подредбата на числата стартира с 9-така на Марс, което е мъжкото начало, последвано от 6-цата на Венера. Даже в Кама Сутра има поза 69, т.е. 6 и 9 са чревоугодното превъртане на по-силните към по-слабите.

Има опция две от четирите най-силни политически детайла, коалирайки се, да получат консенсуса за предстоящ интервал от време. "

Астро-нумерологът даде своето мнение и за водачите на политическите партии у нас и техните закодирани триумфи.

" Движение за права и свободи ще се употребява с огромен афинитет, дружно с техните водачи в годината на Дракона. Имат късмет да се да се възползват и да бъдат с още по-голям брой депутати. 

Госпожа Нинова, която носи господарско число, може да претърпи загуба. Дано да се класират и да влязат в новото статукво на времето. 

ГЕРБ ще съумеят със своя водач да пробият и в настоящата година. Тази година Драконът му оказва помощ. Кирил Петков е с вибрацията на диктатора - създател и би трябвало да откри излаз. Той би трябвало да като един създател да живее с възгледите на хората над него и по-късно би трябвало да демонстрира диктат, с цел да отбрани себе си макар губещи дела. "

Той бе безапелационен, че твърдия електорат на ГЕРБ и дружно с Пеевски, като водач. могат да поемат държавното управление и да изкарат спокоен интервал от един мандат. Според него опозицията в лицето на Нинова и Костадин Костадинов би трябвало да попадат ръка на Политическа партия. 

Ковачев изрече съмнение, че войната сред Русия и Украйна би трябвало да завърши тази година.

" Путин е с число на живота 7, което е число на божествената грижата и протекция. Той е роден на 7 дата. Тази година му се получават три седмици и е най-силната и емблематична за него. Възможно е Русия да завоюва войната с Украйна. Путин е зодия  " Везни ". Той би трябвало да уравновесява пространството, а не да го провокира. Силите са изравнение и всеки, който желае мир, може да го получи в годината на Дракона. Иначе следващата година при змията ще би трябвало да изчиства пространствата. "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР