Джизъса още си няма половинка, дал си почивка след раздялата

...
Джизъса още си няма половинка, дал си почивка след раздялата
Коментари Харесай

Ванко 1 проговори за връзката на дъщеря му с Благой Георгиев

Джизъса още си няма половинка, дал си отмора след раздялата с Полина



" Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев. " Това извънредно разгласи пред " България Днес " рапърът Ванко 1.

В последните дни в медиите се появи информацията, че прясно разведеният сървайвър има случка с много по-младата от него Ивана - дъщеря на рапъра. Според слуховете Благой бил бясно влюбен в красивата Ивана.
 Благой към момента си няма нова другарка Благой към момента си няма нова другарка


Клюката гласеше още, че Джизъса постоянно отскачал до Пловдив, където наследничката на именития музикант живее. А двамата наемали стая в бляскав хотел, с цел да може да усамотят.

" Няма нищо правилно в това. Ивана не ми е казвала да има връзка с Благой Георгиев. Не знам от кое място потегли този слух ", сподели още Ванко 1.
 Дъщерята на Ванко 1 - Ивана, е доста секси Дъщерята на Ванко 1 - Ивана, е доста секси
По неговите думи в мълвата имало единствено една-единствена истина. Благой в действителност посещавал Града под тепетата. Ала не поради знойната красавица, а с цел да си оправи зъбите при баща й.
 Ванко 1 Ванко 1
" От 2-3 седмици работя по усмивката на Благой - разкри Ванко 1, който от известно време има клиника по дентална и естетична медицина. - Идва в случай че не всеки ден, то най-малко през ден. Зъбите на Благо са ми предпочитани. Правим му ги от цирконий. Вече ги оправихме. И усмивката му е номер 1 ", похвали се още рапърът. По негови думи самият Благой е потърсил помощта му.

" Преди да замине за " Сървайвър ", пристигна на обзор. Нямаше време да действаме незабавно, по тази причина изчакахме да се завърне от острова ", добави още Ванко 1.
 Бракът на Джизъса с Полина изкара по-малко от година Бракът на Джизъса с Полина изкара по-малко от година


По информация на " България Днес " нито една от спряганите за нова на Джизъса не дава отговор на истината. В последните седмици за заместничка на брачна половинка №2 в леглото на Благой - Полина, се завъртяха имената на русокоската Мария от " Сървайвър ", както и секси зъболекарката Нели Иванова, която е виновница за новата усмивка на Благо. Спекулацията обаче не дават отговор на истината.

Към момента Георгиев си нямал гадже, издава наш източник. След раздялата си с Полина той не желал да бърза. И се отдавал на надалеч по-интересни занимания от това да си търси половинка.

Утре пък е финалът на " Сървайвър ", който Благой печели. С триумфа в риалити формата банковата сметка на Джизъса набъбва фрапантно. 300 000 лева влизат в джоба на Джизъса единствено от хонорара му за присъединяване. 150 бона пък му се поставят за крайния триумф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР