Джип удря кола на “Тракия със 180 км/ч и бяга.

...
Джип удря кола на “Тракия със 180 км/ч и бяга.
Коментари Харесай

Джип удря кола на “Тракия” със 180 км/ч и бяга

Джип удря кола на “Тракия ” със 180 км/ч и бяга. За случката споделя пострадалият Атанас Йорданов, който е получил пострадвания при удара, споделя пред bTV.

При случая, който е станал на 23 септември, колата на Йорданов е смачкана откъм гърба. По думите му джипът е бил черен.

По думите на потърпевшия водачът, управлявал джипа, към момента не е разпитан, нито някой от органите е потърсил него. Мъжът е карал със 120 км/ч, колата му се е вдигнала във въздуха от удара. Джипът спрял, само че по-късно дал газ и липсващ.

Катастрофи

Вчера тежко пътнотранспортно произшествие сред тежкотоварен автомобил с румънска регистрация и пътнически бус лиши живота на четирима души. Това оповестиха от пресцентъра на полицията в Габрово.

Общо в буса е имало девет души

Причините се обясняват, осведомиха от полицията.Загиналите са били в пътническия бус, тежко потърпевш е неговият водач.Петима спътници са откарани в болница. Тирът е с румънска регистрация.

Пробите за алкохол и опиати на лидера са били негативни, допълват от полицията.

По-рано същия стана злополука на моторист и джип пред Александровска болница в София, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Сигналът за случая е от 07:50 тази заран. Мотористът е откран за обзор, макар че по информация на очевидци нямал съществени пострадвания.

Има нанесени материални вреди по транспортните средства.

Още вести четете в категория Крими & Темида. Джип удря кола на “Тракия ” със 180 км/ч и бяга.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР