Джими Фалън се извинява след твърденията за токсична работна среда в Tonight Show

...
Извинението идва, след като списанието публикува твърдения от 16 от
Коментари Харесай

Извинението идва, след като списанието публикува твърдения от 16 от настоящите и бивши служители на популярното американско телевизионно шоу на 7 септември.

Списанието каза, че има „грозна среда зад кулисите“, която започва „с непостоянното поведение на Фалън и се е прехвърлила до непрекъснато променящите се ръководни екипи“.

Някои се оплакаха, че трудната работна среда е била пагубна за психичното им здраве, докато други твърдяха, че са били уволнени.

Членовете на персонала, които всички пожелаха анонимност, казаха, че ще наричат ​​съблекалните на гостите „стаи за плач“, както би било там, където излизат техните емоции относно предполагаемото им малтретиране.

Изображение: Фалън оглавява шоуто от 2014 г. насам. Снимка: AP

След като не е отговорил директно на Rolling Stones, Фалън - който ръководи програмата от 2014 г. насам - според съобщенията е казал на персонала, че той "Чувствам се толкова зле".

"Съжалявам, ако съм засрамил теб и твоето семейство и приятели... Чувствам се толкова зле, че дори не мога да ти кажа", каза той, според двама души, които са били на видеообаждане през Zoom.

Прочетете повече от Sky News:
Обявен е победителят в наградата Mercury 2023

Племенницата на покойния J-pop магнат се извинява за скандала със сексуално насилие

Говорител на телевизионния оператор The Tonight Show, NBC, каза пред Rolling Stone: „Ние сме невероятно горди с The Tonight Show и осигуряването на уважителна работна среда е основен приоритет.

„Както в на всяко работно място сме имали служители да повдигат въпроси; те са били разследвани и са предприети действия, когато е необходимо. Както винаги се случва, ние насърчаваме служителите, които смятат, че са преживели или са наблюдавали поведение, несъвместимо с нашите политики, да докладват своите притеснения, за да можем да им отговорим по съответния начин."

Изображение: Фалън в Лондон с членове на The Rolling Stones. Снимка: AP

Ден преди публикуването на ексклузивния албум на Rolling Stones, Фалън беше в Лондон, където интервюира Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд от The Rolling Stones в Хакни, източен Лондон, докато представяха чисто новия си албум.

Твърдения от този характер стават все по-чести в Холивуд през последните години.

През 2021 г. Елън Дедженеръс беше изправена пред подобни обвинения относно нейното едноименно чат шоу в най-гледаното време.

>

Шоуто на Елън Дедженеръс, което приключи през 2022 г. след 19 сезона, беше помрачено от твърдения за токсична среда на работното място, като шоуто беше през 2020 г.

Обръщайки се към тогавашните слухове, Дедженеръс се извини към засегнатите хора, добавяйки: „Поемам отговорност за това, което се случва на моето шоу.“

Комикът отрече решението да прекрати шоуто изцяло се дължи на обвиненията.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon се излъчва всяка седмица в САЩ и включва комедийни скечове, интервюта с гости на знаменитости и музикални изпълнения.

Това е едно от многото телевизионни предавания и филми, които бяха засегнати от стачката на холивудските писатели през спор за справедливо заплащане.

"Нямам шоу без моите сценаристи", каза Фалън през май, когато се обърна към стачните действия на Met Gala в Ню Йорк.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР