Джейсън Деруло се присъедини към актьорския състав на филма "Котките",

...
Джейсън Деруло се присъедини към актьорския състав на филма "Котките",
Коментари Харесай

Музикантът Джейсън Деруло ще дебютира като актьор във филма Котките

Джейсън Деруло се причисли към актьорския състав на кино лентата "Котките ", приспособен по едноименния мюзикъл на Андрю Лойд Уебър, заяви Холивуд рипортър.

Двадесет и девет годишният музикант ще е в облика на Ръм Тъм Тъгър. Изпълнителят на шлагера "Talk Dirty " удостовери новината в Туитър.

В новия филм той ще партнира на австралийската актриса Ребъл Уилсън, Иън Маккелън и Джуди Денч. Осемдесет и три годишната Денч трябваше да извърши ролята на Гризабела в първата режисура на мюзикъла на лондонския Уест енд през 1981 година, само че бе принудена да се отдръпна от продукцията заради травма. Сега Дженифър Хъдсън ще е в облика на Гризабела. В актьорския състав са също Джеймс Кордън и Тейлър Суифт.

Режисьор ще е Том Хупър. Над киноадаптацията се работи от години, като режисьорът на "Клетниците " Хупър бе изразил предпочитание да застане зад камерата.

"Котките " е шестият най-дълго представян мюзикъл в историята на лондонския Уест енд и четвъртото най-дълго задържало се на бродуейска сцена шоу.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР