Джейк Пол и Томи Фюри може да се изправят един

...
Джейк Пол и Томи Фюри може да се изправят един
Коментари Харесай

Реваншът между Томи Фюри и Джейк Пол още през юли?

Джейк Пол и Томи Фюри може да се изправят един против различен в мач-реванш единствено пет месеца след първата им борба. Фюри завоюва първия дуел с разграничено съдийско решение – 76-73, 76-73, 74-75, само че трябваше да се помъчи за триумфа.

YouTuber-ът Пол прикани за реванш незабавно след дуела. Сега наподобява, че желанието му ще бъде изпълнено по-рано от предстоящото, като ESPN оповестява, че втора борба може да се организира още през месец юли. Все още не е несъмнено мястото на дуела, само че треньорът и бащата на Фюри – Джон, прикани за реванш в Саудитска Арабия.

‼️ The Tommy Fury vs Jake Paul rematch is reportedly being eyed for July. [According to ]
— Michael Benson (@MichaelBensonn)
Томи съобщи, че е уверен, че ще наподобява още по-добре в реванша и ще победи Пол с нокаут, както неведнъж даде обещание да направи преди първата борба.

„ Вторият мач е нещо, което бих направил, нещо, в което имам вяра. Изиграхме единствено 8 рунда. Готов съм да изляза на кръга за реванш, дължа го на себе си. Вярвам, че в него несъмнено ще го спра. Никога не съм се бил в осем рунда преди, тъй че просто си малко внимателен. Но в този момент знам какво да чакам “, съобщи Фюри пред Good Morning Britainэ.

Въпреки загубата, Джейк Пол остава един от най-големите „ разрушители “ на бокса и съперничи на доста от най-печелившите в спорта след единствено шест професионални борби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР