Джейк Пол е близко до следващата си битка на ринга.

...
Джейк Пол е близко до следващата си битка на ринга.
Коментари Харесай

YouTube звездата Джейк Пол се завръща на ринга през октомври

Джейк Пол е близо до идната си борба на кръга. Последният дуел на младия боксьор бе през декември 2021 година, когато той нокаутира някогашния първенец на UFC Тайрън Уудли. След това YouTube звездата имаше планувана борба с боксьора Томи Фюри, който се отдръпна. Същото се случи и с Хасим Рахман, с който имаше плануван дуел на 6 август.
Прочетете още
Сега идната планувана дата е през октомври. Самият Пол показа, че се водят договаряния с “голямо име” и съобщи, че скоро може би ще има публично подписан контракт.

25-годишният войник не назова кой може да е идващият му противник, само че в последно време все по-често се приказва за борба сред него и някогашния кикбоксьор Андрю Тейт.

" Тренирах три месеца и най-после е малко жалко, че не получих премия за това. Може би премията е, че съм станал по-добър и това ще се покаже в идната ми борба.

Очаквам тя да е през октомври против много известен конкурент. Доста се вълнувам за нея. Предложението е обещано и наподобява, че скоро ще стигнем до сключване на договор”, съобщи Джейк Пол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР