Джесика Мари Алба е американска актриса и истински секссимвол. На

...
Джесика Мари Алба е американска актриса и истински секссимвол. На
Коментари Харесай

10 любопитни факта за Джесика Алба

Джесика Мари Алба е американска актриса и същински секссимвол. На 28 април тя има рожден ден, а това е задоволителен мотив да ѝ обърнем особено внимание. Джесика е родена в гр. Помона, щата Калифорния.

Израства на разнообразни места, защото татко ѝ е чиновник на военновъздушните сили. Живяла е в Билокси, Мисисипи, Дел Рио, Тексас и Южна Калифорния.

Известна е с функциите си във филмите „ Тъмен ангел “, „ Град на прегрешението “, „ Хъни “, „ Фантастичната четворка “ и други Категорично не е нужно да си мъж, с цел да се възхищаваш на тази същинска ходеща корица.

Освен необятната ѝ отдаденост към трите ѝ деца, има още най-малко 10 забавни неща, които си коства да знаете за красивата актриса Джесика Алба.

1. Бащата на Джесика Алба е мексиканец, а майка ѝ е с френски и датски генезис.

2. Завършила е учебно заведение на 16.

3. Висока е 1.69 см.

4. В предишното Алба е страдала от хранително разстройство. Едва на 12 години е почнала да се подлага на разнообразни диети.

5. През 2006 година Джесика Алба влезе в правосъдна борба и съумя да осъди списание „ Playboy “. Причината: изданието я разгласи за „ Секс звезда на 2006 година “, само че редом с това (без нейното позволение) е употребило нейна фотография за корицата си.

6. Джесика е измежду най-големите им фенове на моторите Харли Дейвидсън в холивудското съсловие.

7. Джесика има татуирана калинка и маргаритка на врата, панделка на кръста и санскритски знак за цветето лотус.

8. Актрисата отхвърля да се снима гола в киното. С думите „ единствено една к***а може да направи такова нещо “ Джесика изрично отхвърля да се снима гола в киното.

9. Номинирана е за най-слаба актриса за функциите ѝ в „ Опасно синьо “ и „ Фантастичната четворка “.

10. Сутиенът, който носи в „ Град на прегрешението “ е продаден на търг в eBay за 1 025 $.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР