Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк

...
Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк
Коментари Харесай

Джесика Бийл разкри тайната на щастливия брак с Джъстин Тимбърлейк

Джесика Бийл разкри тайните на здравия брак с Джъстин Тимбърлейк на премиерата на престъпния сериал Candy, в който тя взе участие.

Събитието бе отдадено на премиерата на поредицата в стрийминг платформата Hulu. На него Джесика се появи, съпроводена от Джъстин, с който подписаха брак преди 10 години. Репортер на ET попита актрисата по какъв начин съумява да поддържа брака си.

„ Това е в действителност добър въпрос. Мисля, че тук би трябвало да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той постоянно ми споделя: „ Въпреки че сме женени, би трябвало да продължим да излизаме на срещи “ и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за различен, да слагаме другия за собствен приоритет. И правете дружно това, което ви харесва”, акцентира Джесика.
`Джесика

Тя не скри, че възприема всяко появяване със брачна половинка си като среща, в това число и премиерата на Candy: „ Винаги е хубаво да празнуваш достиженията, с които се гордееш. А когато до вас е обичаният човек, с който можете да изпиете чаша вино, това са доста специфични моменти”.

Актрисата призна, че в фамилията ѝ не всеки път всичко е розово, само че в сложни моменти двамата се пробват да търсят общ език. Чувството за комизъм оказва помощ на нея и Джъстин по доста способи. В минало изявление с ET, Бил показа по какъв начин тя и брачният партньор ѝ се смеели дружно на къдравата ѝ перука в Candy, откакто тя бе съпоставена с прическата, която Тимбърлейк носеше по време на NSYNC.

„ Сериозно, той в действителност имаше прелестни къдрици. А майка му към момента има къса къдрава коса, доста готина хипстърска прическа. Смешно е, в тази перука наподобявам и на двамата едновременно”, показа актрисата.

Макар с ненаситност да беседва с кореспонденти за брачна половинка си, Джесика въпреки всичко заобикаля тематиката, от която доста почитатели на двойката се интересуват най-вече – слуховете, че Джъстин е изневерил на брачната половинка си с актрисата Алиша Уейнрайт. След като в мрежата се появиха доказателства за тясно другарство сред двамата, Тимбърлейк обществено се извини на Бийл за " несъответстващо държание ", като в същото време отхвърли обстоятелството на невярност.
`Джесика

Us Weekly писа, че двойката даже е потърсила помощта на дипломиран фамилен психолог, с цел да възвърне доверието във връзката. Според осведомени Джъстин е направил всичко допустимо да си върне Джесика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР