Джеси Джей не спира с личните откровения. Преди месец певицата

...
Джеси Джей не спира с личните откровения. Преди месец певицата
Коментари Харесай

Джеси Джей разкри името на едномесечния си син

Джеси Джей не стопира с персоналните откровения. Преди месец певицата показа,че е станала майка посредством обява в обществените мрежи, а малко по-късно разкри и кой е бащата на детето ѝ - чиято идентичност пазеше в загадка дълго време.
 След значително компликации Джеси Джей към този момент е майка
Щастливата вест на Джеси Джей

Когато си постигнал щастието след компликациите

А в този момент Джеси реши, че е време да показа на света и своето малко момченце, както и името, което е избрала за него.

Това звездата направи посредством поредност от специфични споделяния в Instagram на 12 юни - тъкмо месец след раждането. На една от фотосите виждаме дребния правоприемник на Джеси, който като че ли театралничи особено за фрагмента, облечен в суитшърт с надпис " smile " (усмивка).

А щастливата му майка написа: " Човекът е... Скай Сафир Корниш Колман ".

Наименованието е дълго, само че очевидно изпълнителката, чието същинско име е Джесика Корниш е решила детето ѝ да бъде кръстено и на двамата си родители - както на нея самата, по този начин и на половинката ѝ Чанан Сафир Колман.

" Вече си на един месец. Най-дълъгият и прекрасен в целия ми живот ", написа към видео, което също показа. " Мама и баща те обичат повече от всичко на този свят, момченце. "

Видеото, с изключение на фрагменти на дребния Скай, включва и моментите на самото раждане - от стартирането му, до първия път, в който е в обятията на майка си.

От своя страна щастливият татко Колман също не пропусна да показа насладата от протичащото се.

" Утре моят млад крал става на 1 месец ", написа професионалният баскетболист. " И макар че упованията ми бяха огромни, той е всичко и даже още повече. "
 Джеси Джей към този момент не крие бащата на детето си - ето кой е Чанан Сафир Колман
Джеси Джей към този момент не крие бащата на детето си

Певицата желае целият свят да знае какъв брой е щастлива

По-рано този месец Джеси Джей показа любящи думи за Колман в Instagram Story. Изпълнителката на " Domino " показа, че бащата на детето ѝ " ѝ е дал доста от най-хубавите дарове в живота " и че не е пуснал ръката ѝ по време на раждането на сина ѝ.

" Нямаше да мога да мина през това без него ", добави прочувствено тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР