Джеръми Лин се подготвя за завръщане в Националната Баскетболна Асоциация.

...
Джеръми Лин се подготвя за завръщане в Националната Баскетболна Асоциация.
Коментари Харесай

Два отбора в битка за Джеръми Лин

Джеръми Лин се приготвя за завръщане в Националната Баскетболна Асоциация. В момента 32-годишният стрелец е без тим, откакто реши да напусне китайския Пекин Дъкс и да се опитва още веднъж да си извоюва късмет в Лигата на извънземните. Според медиите в Китай ползата от НБА към Линсенити по никакъв начин не се е забавил, като към този момент два тима са се свързали с гарда и организацията му.

Reunion?

The Warriors reportedly have expressed interest in signing Jeremy Lin
— Warriors on NBCS (@NBCSWarriors) Единият от тях е Голдън Стейт Уориърс. Лидерът на " войните " Стеф Къри и компания са очаровани от стила на игра на Лин и се надяват да го привлекат в състава си. Другият заинтригуван тим е Бруклин Нетс, като там връзката е президентът на " мрежите " Джо Цай, който е в доста положителни връзки с баскетболиста. Любопитното в тази ситуация е, че в предишното Лин е играл и за двете организации - един сезон с Главно следствено управление (на МВР) през 2010/11 и една акция с Бруклин - 2016/17.

Jeremy Lin getting that WORK IN (via )
— Overtime (@overtime) В професионалната си кариера оттатък океана Джеръми Лин е изиграл 480 мача с екипите на осем тима - Голдън Стейт, Ню Йорк, Хюстън, ЛА Лейкърс, Шарлът, Бруклин, Атланта и Торонто. Средните индикатори на гарда са 11.6 точки, 2.8 битки и 4.3 асистенции. През предишния сезон в китайския хайлайф Лин се регистрира със приблизително по 22.3 точки, 5.7 битки и 5.6 асистенции с тима на Пекин Дъкс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР