Дженифър Лопес разкри, че в миналото изложила здравето си на

...
Дженифър Лопес разкри, че в миналото изложила здравето си на
Коментари Харесай

Ужас! Дженифър Лопес разкри голяма мъка

Дженифър Лопес разкри, че в предишното изложила здравето си на риск в името на кариерата си. В диалог със своите фенове певицата показа, че през 90-те години на предишния век, когато към момента се е опитвала да наложи името в промишлеността, е спяла сред три и пет часа на вечер.

" По това време, като множеството хора, намиращи се във втората половина на своето второ десетилетие, се усещах непобедима... Постоянно работех - прекарвах през целия ден в студиото и цяла вечер на снимачната площадка, даже през уикендите ", описа тя, допълвайки, че късно си е дала сметка какъв брой натоварена е била тогава.

 Годеницата на Бен Афлек, с който за повторно вършат проекти да минат под венчилото, си спомни мига, в който е схванала, че е належащо да промени метода си на живот, откакто мощен под паника припадък я сковава.

" Стоях в караваната си, подготвяйки се за следващия снимачен ден, когато стресът, преумората и безсънието ме застигнаха. Само секунди преди този момент се усещах напълно обикновено, стоях и си мислех за фотосите, когато внезапно нещо се случи... Независимо какъв брой се пробвах, не можех да помръдна. Не бях в положение да накарам личното си тяло да се движи. 

Изпитах смут, който не мога да сравня с нищо друго, тъй като не знаех какво се случва. Не можех да си обясня какво се случва с мен ", изясни тя.

" Бях толкоз изплашена и объркана, че попитах доктора дали не изгубвам разсъдъка си, дали не обезумявам... Сега знам, че съм имала паническа офанзива, породена от безсилие, само че в никакъв случай преди случилото ми се не бях чувала този термин ", признава латино дивата.

Звездата от " Омъжи се за мен " изясни, че лекарят ѝ е дал доста потребни препоръки, трансформирали напълно нейното всекидневие. Той ѝ споделил, че вечер би трябвало да спи не по-малко от седем или девет часа, да заобикаля несъразмерната консумация на кофеин и да се опита да тренира повече.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР