Дженифър Лопес разкри, че първоначално е била поканена да участва

...
Дженифър Лопес разкри, че първоначално е била поканена да участва
Коментари Харесай

Джей Ло с шокиращо разкритие

Дженифър Лопес разкри, че в началото е била поканена да взе участие в шокиращото осъществяване на премиите на MTV през 2003 година с Мадона и Бритни Спиърс. По време на емблематичното събитие Бритни Спиърс и Мадона извършиха " Like a Virgin " и " Hollywood ", преди да се целунат на сцената пред хиляди фенове. Към скандалните милувки по-късно се причисли Кристина Агилера. През предходната година Бритни Спиърс и Мадона пресъздадоха целувката си от церемонията за раздаването на видео музикалните награди на MTV през 2003 година Това стана по време на сватбено празненство на Бритни, която подписа брак с дългогодишния си другар Сам Асгари. 

Ето какво описа Джей Ло:  " Снимах филм в Канада и се срещнахме… аз и Мадона, с цел да създадем подготовка в дома на Бритни, само че тогава имах задължения на снимачната площадка и това по този начин и не се случи ", описа Джей Ло за E! News. 

Темата беше повдигната по време на изявление по случай премиерата на новия филм на звездата " Shotgun Wedding ", където 53-годишната актриса ще играе дружно с Джош Дюамел.

Новината провокира бурна реакция у Дюамел, който стана на крайници и невярващо попита: “Наистина ли? ". 

" Мисля, че накараха Кристина Агилера да го направи и аз не участвах “, увери Лопес своя сътрудник.

Въпреки това Дженифър Лопес не пропусна случая да означи, че е огромен обожател на Мадона. 

“Обичам Мадона. Аз съм нейн огромен обожател. Това в никакъв случай няма да се промени ", безапелационна бе тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР