Дженифър Лопес и списание Vogue разпространиха първи кадри от сватбения

...
Дженифър Лопес и списание Vogue разпространиха първи кадри от сватбения
Коментари Харесай

Ето я сватбената рокля на Дженифър Лопез

Дженифър Лопес и списание Vogue разпространиха първи фрагменти от сватбения уикенд , в който 53-годишната звезда е носила не една, не две, а цели три булчински рокли !

Всички модели са дело на Ralph Lauren и въплъщават много от обилния, само че и грациозен жанр на Джей Ло.

„ Дженифър Лопес имаше доста съответен взор върху всички събития по време на сватбения си уикенд с Бен Афлек, в това число булчинската ѝ визия, която се състоеше от три персонализирани рокли на Ralph Lauren “, написа Vogue.

От изданието описват, че за роклята на Джей Ло, носена по време на церемонията , са били нужни „ повече от 1000 кърпички и 500 метра плат “. Воланите са прикрепени на ръка, създавайки обемна и сантиментална долна част, а визията е приключена с дълго покривало.

Специфичното при идващия модел е силуетът вид нимфа и изрязаното надълбоко деколте . То е украсено с кристали Swarovksi в разнообразни форми и нюанси на бялото, до момента в който долната част е покрита с слой органза. Третата рокля се отличава с висящи нанизи от перли и е направен ръчно от 30 души, като включва „ микроплисета от копринен тюл, перлени украшения и кристал Swarovski “.

От Vogue научаваме още, че Бен Афлек е бил в звук с Джей Ло, обличайки типичен бял смокинг със сако от Ralph Lauren Couture, черен панталон и черна папийонка . За визиите на петте деца от предходните връзки на младоженците също са се погрижили Ralph Lauren.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР