Дженифър Гарнър предизвика истински фурор в социалните мрежи. Чаровната актриса

...
Дженифър Гарнър предизвика истински фурор в социалните мрежи. Чаровната актриса
Коментари Харесай

Дженифър Гарднър и най-вълнуващото нещо, с което ще я запомним през 2018-а

Дженифър Гарнър провокира същински възторг в обществените мрежи. Чаровната актриса показва смъртоносен сексапил, стилна визия и изражение, което стана шлагер в мрежата.

Докато аплодираше следващото показване на звездите и връчване на премия, актрисата внезапно се смрази, а лицето й показваше автентичен смут. Никой не разбра повода за реакцията й, само че мненията не закъсняха.

„ Ето това е моментът, в който Джен си спомни, че е не запомнила да извади пилето от фризера “.

 g

„ Това беше мигът, в който тя осъзна, че няма по-добър Батман от Майкъл Кийтън “.

„ Дженифър Гарнър се уплаши, че няма никаква реализация в бъдещето “,

 g

„ Ето я секундата, в която осъзна, че е не запомнила да подпише документите за бракоразвод, а Бен Афлек към този момент предлага брак на друга жена “, гласят най-грубите смешки в мрежата.

Актрисата другояче провокира неспокойствие и с тоалета си. Сапфиреносинята й рокля, й стоеше възхитително, а самата звезда провокира голямо неспокойствие с появяването си.

 g

Красавицата от много години стоеше надалеч от прожекторите. Дженифър предпочиташе да стои надалеч от публичното внимание най-много след развода с Бен Афлек.

 g

Майката на три деца се разведе ненадейно, откакто стана ясно, че брачният партньор й редовно й изневерява и играе хазарт. Що се отнася до нея самата, тя се посвети напълно на грижите за децата си. И се радва на новооткритата си независимост.

 g

На сцената Дженифър Анистън излезе, с цел да връчи Оскар на една от звездите. Актрисата не бе измежду номинираните, само че това не й попречи да затъмни някои от носителките на премията.

 g

Видеото с нея се трансформира в сензация, а самата тя оглави класациите на най-красивите звезди в Холивуд.

 g


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР