Дженифър Анистън е в идеалния си вид, когато е забелязана

...
Дженифър Анистън е в идеалния си вид, когато е забелязана
Коментари Харесай

Дженифър Анистън, 54: Счупих тялото си на младини

Дженифър Анистън е в идеалния си тип, когато е видяна да излиза от подготовка в Лос Анджелис тази седмица.

54-годишната икона от " Приятели " се вмъкна в черен чеп, който акцентира забележително стегнатото ѝ тяло.

Тя носеше потник, рекламиращ " Stand Up To Cancer " - събирането на средства от звезди, което се организира един път на две години и в което самата тя е взела участие преди.

 

Последната поява на Дженифър идва, откакто тя показа новото си партньорство с Pvolve - фитнес марка, желана и от такива имена като Оливия Кулпо и Девон Уиндзор.

Сега, когато е над 50 години, Дженифър се любува на Pvolve поради упражненията с по-ниско натоварване, които тя прави, откакто години наред се е претоварвала.

Ставах Бог знае какъв брой часа преди работа, с цел да вкарам един час кардио - мислех, че би трябвало да боли или че би трябвало да се усещаме по този начин, като че ли ще припаднем, само че това са неправилни послания - споделя тя пред Well + Good.

Pvolve обаче ѝ е дал " невероятни резултати, в случай че не и по-добри от всичко, което съм правила преди, без болките и контузиите ", споделя тя.

 

В друго неотдавнашно изявление Дженифър искрено признава, че през годините е получила няколко контузии вследствие на изтощителния си фитнес режим.

" Когато си надъхан по този начин: " Трябва да върша 45 минути кардио, другояче няма да упражнявам добре ", това е обезсърчително. Вярвах в това толкоз дълго време. Просто прегорях и унищожих тялото си ", споделя бомбата от " Шефове гадняри " пред InStyle.

Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, която е покрита с кинезио лента - разкри тя, - с цел да покаже всяка контузия, която съм имала през последните 15 години.

Дженифър в миналото е страдала от " контузии на коленете и изкачването и слизането по стълби постоянно е било мъчно за мен ", само че в този момент с Pvolve " забелязах формулировка на части от тялото си, които в действителност не бях виждала преди, изключително в коремната област и краката ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР