Дженерали Застраховане“ АД, една от водещите застрахователни компании в България,

...
Дженерали Застраховане“ АД, една от водещите застрахователни компании в България,
Коментари Харесай

„Дженерали“ предлага застраховка на дома и всичко в него – дори на кучето и котката

„ Дженерали Застраховане “ АД, една от водещите застрахователни компании в България, пусна на пазара изцяло освежен артикул, предопределен за дома и цялото семейство. Разширената застраховка „ Закрила за дома “ обезпечава ежедневна отбрана за околните ни у дома и на открито, за жилището и имуществото в него.

„ Закрила за дома “ включва опцията за обезпечаване на недвижимо и движимо имущество, като жилища и къщи, както и обзавеждането и техниката в тях, а също и спомагателни покрития, които потребителите могат да изберат по отношение на желанията си. Продуктът е предлаган и напълно онлайн на платформата My Generali.
Защита за фамилията и домашните любимци 
Обновеният осигурителен артикул на „ Дженерали Застраховане “ АД дава сигурност и успокоение за цялото семейство, в това число и за домашните любимци. С новите благоприятни условия, които предлага застраховката, клиентите могат да се погрижат за живота и здравето на околните си у дома или на открито, както и за обичаното си куче или котка. Това е допустимо при подписване на спомагателните опасности към „ Закрила за дома “, предопределени при акцидент на фамилията и домашния любим.
Сигурност за мобилни телефони, преносими компютри или фотоапарати вкъщи и на път
Стандартните артикули за домашно имущество оферират опция за обезпечаване на техника и електроуреди у дома. Обновеният артикул дава повече благоприятни условия, като предлага на потребителите да застраховат в допълнение мобилната си техника, като телефони, преносими компютри и фотоапарати даже за моментите, когато не са у дома. Това значи, че „ Закрила за дома “ обезпечава отбрана за този вид устройства и когато клиентите ги носят със себе си по време на отмора в страната, да вземем за пример. Така потребителите могат да получат обезщетение за случаи, в които мобилната техника е наранена при токов удар, наводняване или други бедствия, когато бъде отнета, посредством кражба с щурм, техническо средство или обир.
Специални отстъпки за обезпечаване на енергийно ефикасни жилища
Като виновен осигурител „ Дженерали Застраховане “ АД цели да поддържа клиентите, които водят резистентен живот с грижа към околната среда. Това е и повода продуктът „ Закрила за дома “ да дава опция клиентите да се възползват от специфични отстъпки от размера на плащаната награда при застраховането на енергийно ефикасни парцели. Тези условия се отнасят за жилища, които имат външна и вътрешна топлоизолация, употребяват термопомпи или системи за отопление и климатизация, както и за такива, които употребяват отопление на биомаса.
Сключване на обновената застраховка напълно онлайн единствено с няколко клика
Потребителите ще имат опция да сключат обновената застраховка „ Закрила за дома “ с изключение на в офисите на „ Дженерали Застраховане “ АД, и напълно онлайн единствено с няколко клика през платформата My Generali. Клиентите, които нямат регистрация в My Generali, ще могат да се възползват от тази алтернатива като „ посетител “. През платформата потребителите ще могат сами да модифицират застраховката по отношение на потребностите си, като изберат от менюто с спомагателни покрити опасности.

Те ще могат да се възползват още от отстъпката за енергийна успеваемост, без значение дали закупят продукта онлайн или в офис на компанията, като имат избор дали да платят вкупом цялата сума по застраховката или да я разсрочат. Продуктът скоро ще бъде разполагаем за закупуване и в приложението My Generali. То е налично за клиентите на „ Дженерали Застраховане “ АД, които сполучливо са се записали. Приложението е изцяло гратис и е интензивно за Android и iOS устройства.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР