Джаз певицата Хилда Казасян е най-позитивният и усмихнат член на

...
Джаз певицата Хилда Казасян е най-позитивният и усмихнат член на
Коментари Харесай

Хилда Казасян има три аборта зад гърба си

Джаз певицата Хилда Казасян е най-позитивният и ухилен член на журито на шоуто за имитатори „ Като две капки вода “, въпреки ориста да не е била милостива към нея и да ѝ е изпращала редица тествания.

Първият максимален удар за изпълнителката е по време на брака ѝ с обичания артист Чочо Попйорданов, който си отиде от този свят преди девет години. Запознават се на Великден, а Попйорданов е удивен от нея още на първата им среща.

Плановете ѝ да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят безусловно часове преди сватбата, когато тя схваща, че бъдещият ѝ брачен партньор си е поръчал формален костюм. „ Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и би трябвало да се приготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох и се примолих: „ Спешно ми би трябвало рокля, след два дни се бракосъчетавам “. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и откъм гърба да има джуфка. Нямаше време да я опитвам, по тази причина на сватбата ми беше много необятна “, връща лентата Хилда.

След като двамата се подписват, събират приятелите си на почерпка. Бракът им обаче продължава единствено осем години и малко преди да осиновят дете, двамата се разделят. „ С Чочо доста искахме дете. Имахме три несполучливи опита, приключили с аборт. Тогава в действителност не имах вяра, че ще родя и по тази причина си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо напълно обикновено “, с болежка споделя Хилда.

Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно артистът разяснява, че ориста го е насочила в друга посока. След сериала „ Дунав мост “ Попйорданов се дами за Йоана Буковска. В началото Хилда не крие, че претърпява мъчително раздялата.

След гибелта му споделя, че бракът им се е разпаднал не поради Йоана, а тъй като са били прекомерно млади, напълно идентични, като брат и сестра, от една кръвна група, написа „ Галерия “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР