Джани Инфантино остава начело на ФИФА. Това стана след като

...
Джани Инфантино остава начело на ФИФА. Това стана след като
Коментари Харесай

Инфантино остава начело на ФИФА

Джани Инфантино остава отпред на ФИФА. Това стана откакто през днешния ден на конгреса в Париж бе избран отново за президент на Международната футболна асоциация. В речта си към представителите на другите федерации той пое отговорността за това, че централата беше " токсична и съвсем незаконна ", само че към този момент се е завърнала към своите изконни полезности.
Преизбирането на Инфантино беше признато с бурни овации от Конгреса, който по-рано денем одобри закон да няма избор, в случай че за позицията има единствено един претендент. Днешният случай бе точно подобен и след него 49-годишният юрист получава нов 4-годишен мандат за реализирането на концепциите си. Инфантино е президент на ФИФА от февруари 2016 година, когато наследи Сеп Блатер след корупционния скандал.
" Вече никой във ФИФА не приказва за рецесия, а за полагане на нови основи от нулата. Никой не приказва за кавги или за корупция, а за футбол. Можем да кажем умерено, че загърбихме тези истории. Организацията се трансформира от токсична и съвсем незаконна в това, което би трябвало да бъде - такава, която развива футбола и е синоним на прозрачността и достойнството ", сподели той.
" Днес всичко е намерено. Не е допустимо ФИФА да заплаща под масата или да прави неетични дейности с парите си. Вече няма място за корупция ", добави Инфантино в Париж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР