Джамбазки предупреди за надвисналата опасност над страната ни от нова

...
Джамбазки предупреди за надвисналата опасност над страната ни от нова
Коментари Харесай

Джамбазки предупреди за опасност, идваща от Турция

Джамбазки предизвести за надвисналата заплаха над страната ни от нова мигрантска вълна, идваща от Турция. Той означи, че през последните месеци в региона на Одринско се образува голяма група от хора, към стотина хиляди души, които се приготвят да потеглят към Европа. „ Въпросът е кой маршрут ще изберат – през Гърция или България “, съобщи пред Българска национална телевизия Джамбазки.

Той сигнализира, че през последната година границата ни е замязяла на разграден двор. Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация акцентира знанието на човешкия фактор при защитата и недопускането на наша територия на мигранти. „ Винаги е значим човешкият фактор, единствено по себе си оборудването и снаряжението не може да спре мигрантите. Дейността би трябвало да бъде проведена по този начин, че хората, които прескачат оборудването да бъдат хванати и върнати назад “, сподели Джабмазки.

За задачата от Вътрешна македонска революционна организация оферират да има непрекъсната бройка на гранична полиция, а не да се командироват чиновници на реда от вътрешността на страната, които не знаят терена и нямат нужното образование. Много е значимо също по този начин да забележим хванати, упрекнати и наказани контрабандисти на хора и чиновници на Министерство на вътрешните работи, които подкрепят каналджиите, акцентира Джамбазки.

Той насочи директни обвинявания към „ Демократична България “ и Мая Манолова, които са трансформирали Изборния кодекс по този начин, че Движение за права и свободи да получи повече депутати с гласовете от Турция.

„ Те отстраниха изискването за ограничение на броя на секциите в страни от Европейски Съюз. Те разрешиха на Ердоган да отвори изборна секция в баничарници и кебабчийниц “, сподели Джамбазки и добави, че „ има група български политици, които за няколко копейки отиват в съветското посолство; друга група отиват в американското, а Анкара си избира свои народни представители “.

Джамбазки приветства успеха на италианската последна десница на изборите в неделя.

„ В Европа стартира да се появява разсъдък след десетилетия на ляво и комунистическо ръководство. Трета страна в Европейски Съюз ще бъде ръководена от десни хора с патриотични убеждения “, сподели той.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация акцентира, че стълбовете на нацията са вярата в Бог и фамилията, които всички десни консервативни европейски сили споделят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР