Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ този

...
Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ този
Коментари Харесай

Финансови експерти съветват: Какво да направим с 4 милиона, ако ударим джакпота на тотото

Джакпотът в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ този четвъртък щ е достигнe 4 350 000 лева Внушителната сума безспорно може да сбъдне най-съкровените ни фантазии и да преобърне живота ни. Но благосъстоянието изисква сериозен метод, изключително в случай че искаш да го задържиш за дълго време.

Допитахме се до разнообразни финансови консултанти какво биха създали с парите. Ето и най-ценните препоръки, които получихме:

Да похарчим за персонални потребности не повече от 50% от сумата, която сме спечелили

Или казано по-просто – поглезете се с не повече от 2 милиона лв.. Сумата можем да използваме, с цел да отидем на екзотични дестинации, да купим нови коли, да почерпим родственици и другари или да създадем, каквото ни е на сърце.

Когато приказваме за стеснен бюджет надали някой си показва, че ще би трябвало да се простира до тази колосална цифра. Прости сметки демонстрират, че с 2 милиона можем умерено да създадем живота си по-лъскав.

Другите 2 милиона за наше успокоение е добре да влагаме, с цел да ни носят доходи в бъдеще. В рамките на бюджета можем да си купим първокласна къща (500 хиляди лева.), чиста нова кола (100 хиляди лева.), да осигурим първокласни почивки за цялото семейство на Малдивите за 5 години напред (5 x 10 хиляди лева.).

Можем да си позволим да сме по-разточителни и да си купим частен хеликоптер, чиято цена варира сред 400 и 700 хиляди $ или приблизително към 1 милион лв..

Инвестирайте на няколко разнообразни места

Недвижими парцели, капиталово злато или присъединяване на фондовите пазари – не можете да вземете решение къде да инвестирате? Вложете на разнообразни места. Така разпределяте риска и няма да изгубите цялата сума при възможна рецесия или различен проблем.

Финансовите специалисти поучават да изберете да инвестирате там, където се чувствате най-подготвени. Избягвайте съвременни и несигурни инициативи, които дават обещание бързо замогване като биткойни да вземем за пример. Заложете на по-малка, само че сигурна рентабилност.

Избягвайте спестовните влогове

На този стадий това няма да ви донесе съвсем никакви доходи, а в случай че вземем поради инфлацията, то вероятността освен да не печелите, а да загубите, е огромна.

Към момента междинната рента към депозитите е 0,2%, а инфлацията е над 3%, т.е. на всеки 100 лв., ние ще губим по 3 лв., в случай че държим парите си в банка.

Инвестирайте в себе си

Всички финансови съветници са единомислещи, че най-хубавата инвестиция, която можем да създадем, е да влагаме в обучение за себе си и децата си. Един от най-престижните университети – Кеймбридж – коства 9 250 паунда или 20 000 лв. годишно.

В България таксите са в пъти по-приемливи, а в случай че не разполагате с няколко години за образовaние в университет, можете да се доверите и на курсове за спомагателна подготовка, които ще покачат професионалното ви равнище.

Продължете да инвестирате в шанса си

Дори да сте спечелили най-големия, непрекъснато възходящ джакпот в страната, не преставайте да следвате интуицията и шанса си. Редовното присъединяване в игрите на единствения държавен хазартен оператор, ви подсигурява страст и още облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР