Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз изненада феновете си с история относно здравословното

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз изненада феновете си с история относно здравословното
Коментари Харесай

Мегз притесни феновете си - slava.bg

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз изненада почитателите си с история по отношение на здравословното си положение.

Блондинката си е направила проучвания за натоварване с глюкоза преди година, само че едвам неотдавна е получила резултатите и се е оказало, че инсулинът в кръвта й е 200 пъти над нормата. Това описа самата тя в обява в обществените мрежи.

„ Аз или шоколадът? Шоколадът или аз? Скъпи другари, пробвах се да изразя със фотография по какъв начин се усещам 4-ти ден без шоколад. Положението е за медитация. Наистина ми е доста тежко, тъй като до неотдавна използвах шоколада и жилибона като метод да подтискам стреса- До тук звучи смешно и занимателно, само че по никакъв начин не е.

Миналата година - бях да си върша проучвания “натоварване с глюкоза”. Точно тогава, обаче, приключвах с любовните драми в живота си и бях не запомнила да отида да ги взема. Преди към месец бях в клиниката заради друга профилактична причина и доктора ми сподели “Ти знаеш ли, че не си си взимала резултатите от глюкозата? Искаш ли да ги забележим?”. Казах да, несъмнено - без въобще да допускам какво ще чуя. Докторът сподели, че инсулинът в кръвта ми тогава е бил 200 пъти над нормата. Не 10, не 50 - 200 пъти. Шашнах се. Това е противоположното на диабет ( за тези, които не знаят).

Попитах “Докторе, болна ли съм? Това ли демонстрира? Той сподели “Не, резултатите демонстрират сигурно последна небалансираност. Изглежда си похапваш много сладко. И наподобява в живота ти има много стрес”. Какво можех да кажа?! Та, аз постоянно карах по цели седмици на жилибон, и тоблерон. А за напрежението, изключително по това време - дори няма да разясня. Никога не съм боледувала, да блъскам на дърво... и много се изплаших.

“Какво би трябвало да направя?” - попитах. Докторът сподели, че като начало наложително ми би трябвало хранителен режим и отмора. И ето ме в този момент. Днес се усещах като пристрастена на моменти. Искаше ми се да помириша шоколада и непрекъснато си представях по какъв начин взимам 1 лъжица и греша щедро с нея и след това едновременно го изяждам. Но си споделих, че няма да се поддам - в случай че ще да умра на масата. Забраних си всички подвеждащи мисли от вида на “Веднъж се живее” и “Нали е значимо да съм щастлива”.

И си повтарях, че това какъв живот имам зависи единствено от мен. Всичко си има цена. Стиснах зъби, изхвърлих всички изкушения. Аливедерчи в кофата за отпадък и гледах да се разпръсквам с нещо друго. Скоро моментното “неиздържане” отмина. Сега се усещам доста горда. Е, още си представям по какъв начин изяждам 10 -20 лъжици, само че към този момент не е толкоз гадно. Сигурно скоро ще изчезне... ", написа тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР