Дизайнерката Мегз, която в последно време нарушава законите, тръгна да

...
Дизайнерката Мегз, която в последно време нарушава законите, тръгна да
Коментари Харесай

Мегз проговори за катастрофата

Дизайнерката Мегз, която напоследък нарушава законите, потегли да се изяснява за злополуката, за която HotNews писа тези дни. В свое стори в Инстаграм Каканашева разяснява, че това е нормално ПТП, а не кърваво меле както било показано. “Няма потърпевши, това е нормално ПТП, което както на мен - може да се случи и на всеки от вас. Аз и другите участници сме добре, няма ранени или жертви” - безапелационна е брюнетката.

Тя още обясни мистерията около книжката й: “Не е правилно, че съм изтърпявала административно наказване. Факт е книжката ми беше отнета, само че съм си изтърпяла наказването преди 6 месеца - по тази причина и не е сезирана прокуратурата и не съм задържана”.

От КАТ ПЛОВДИВ подадоха информация, че фактически дизайнерката е била с отнета брошура през август месец предходната година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец - предходната година. Към момента на ПТП-то Мегз е била без брошура, само че не е била в интервал на наказване. Тази заран в 11:20 ч. Мегз е заплатила наложените ѝ актове и е получила книжката си от КАТ ПЛОВДИВ.

Тита разграничена с гаджето

Другите двама участници в ПТП-то 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани наново, само че няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури. Лично бащата на Мегз е закарал до болничното заведение и е съдействал на двамата пенсионери, които съгласно публично вписаната в полицейския отчет здравна експертиза нямат никакви телесни повреди.

Напористата дизайнерка още прикани почитателите си за малко приемливост към нея: “Аз съм човек тъкмо като всеки от вас и върша неточности и скърбя. Но единствено тъй като съм толкоз известна би трябвало ли всяка моя неточност незабавно да бъде обсъждана с голяма лупа като най-голямото престъпно закононарушение. Моля ви за малко приемливост и схващане. Аз съм човек тъкмо като вас”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР