Рекламата за епизода, която се върти в социалките и по

...
Рекламата за епизода, която се върти в социалките и по
Коментари Харесай

Ето ги двете зарязани моми от Алек след малко в Ергенът

Рекламата за епизода, която се върти в социалките и по bTV ясно демонстрира Надя и Маги сами, до момента в който Ергенът затваря годежния пръстен в кутийката и излиза от имението. Информацията за края на предаването, в което нямаме любовна връзка, изтече още преди месеци, само че през днешния ден към този момент намира своето удостоверение в авторекламата. Забелязаха я доста фенове, които дори се майтапят, че Алек си потегля с майка си. Освен родителката, и сестрата на Ергена ще влезе през днешния ден в предаването, с цел да огледа оживелите до края Маги и Надежда.
Реклама
В платформата btvplus пък бе качен клип от посещение на Магдалена при водещия Наум Шопов, в което тя изяснява по какъв начин се е почувствала, когато Алек въобще не се е появил при двете финалистки, които дойдоха с формалните рокли пред шадраван. Маги не крие разочарованието си, само че възпитано изяснява, че въпреки всичко няма да го укорява за избора му. От медията бързо смъкнаха клипчето, само че към този момент е безспорен вайръл в интернет пространството.
Реклама
" Видяхме спойлера в уеб страницата на БТВ. Мишокът си потегля без да избере никой! Или сте гениални, или тотални непрофесионалисти ", подлага на критика сътрудниците си в частната медия водещата на Българска национална телевизия Флора. " Излязоха видеата в уеб страницата с двете участнички, които споделят, че са разочаровани от Алек. Той бяга и не избира никоя, а Наум им пуска видео, в което Алек изяснява за какво не избира никоя ", изяснява друга зрителка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР